torsdag den 23. august 2012

Farver

Billed 1 - Vattæppe-kup! Så det i baglokalet i en genbrugs, og spurgte om det var til salg. Manden svarede, at det bare blev brugt, når de skulle fragte møbler. "Hvad skal du da bruge det til? En hund?", spurgte han.(...!!) Jeg fortalte at det faktisk var et meget moderne tæppe og hverken egnet til møbelfragt eller hund. Fik derefter tæppet billigt. Jubi!!
Billed 2 - Regnbueparaply købt i Tiger.
Billed 3 - Maskingtape købt billigt i Søstrene. Ja, ku ikke helt styre mig...
Billed 4 -  På stranden rev min kæreste hul i et af mine yndlingstæpper. Han var ikke populær i øjeblikket, men har dog tilgivet ham. Det var trods alt ikke med vilje.

Alle billederne findes også på min Instagram-profil @Soehesten.

8 kommentarer:

 1. det pinke vattæpper er da en drøm godt du reddet det :)

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder, uha elsker de fine vattæpper og håber det grønne kan fikses igen :-) ha en dejlig dag!

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder og lækre tæpper! ;)

  SvarSlet
 4. Skønne billeder af dine smukke vattæpper. Jeg fik engang et supersmukt hjemmehæklet tæppe smidt i nakken på et loppemarked i Hundested havn. Damen med boden solgte tøj, og brugte tæppet til at lægge sine varer på. Det var egentlig ikke til salg, men da jeg spurgte om jeg måtte købe det, fik jeg det for en tyver! Vildt. Dejligt, at vi ikke alle har samme smag:-)

  SvarSlet
 5. Heldige asen! Så lækkert et tæppe. Gad vide hvornår jeg får fingrene i sådan et???

  SvarSlet
 6. Synd med det grønne tæppe. Nu er det anden gang jeg ser det tæppe hos en blogger. Jeg vil så gerne have sådan et, vi havde nemlig et derhjemme da jeg var barn :-).

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...