tirsdag den 25. oktober 2011

Børne-loppe-Dymo og altmuligbutikkenJeg fandt skisme en børnedymo i en genbrugsbutik! Jeg tror, den er røget til genbrug, fordi den lige var gået lidt i hak, men den klarede jeg lige i et snuptag. Nu funger den, og det er en rigtig god ting, for jeg har nemlig opdaget, at bogstavet Ø ikke eksisterer på min "voksendymo" (der er e ö, men det er bare ikke helt det samme, vel?).
Jeg overvejer at sælge voksendymoen, men skal først lige overveje det en ekstra gang, for det er jo trods alt en DYMO! Desuden har voksendymo'en nogle tegn, som børnedymo'en ikke har som ex @.
Her i byen har vi en meget autentisk og old school boghandelposthusbrugskunsthobbyisenkramgarnogstofchokoladeoglegetøjs-butik, og som du måske fornemmer, har de simpelthen ALT. Også dymo'er. Havde jeg tænkt mig om opdaget det noget før, havde jeg da ikke købt min voksendymo helt inde i Århus, men støttet vores altmuligbutik. Butikken er lidt dyr, lidt "provinsbyagtig", men som sagt har de ALT. Også neonfarvet dymostrimler. De kom med Søhesten hjem og nu ligger de og hygger sig i en Søstrene Grene æske sammen med mit maskingtape. Sweet!

Opdatering - Sørme om ikke altmuligbutikken har en webshop.  Det regnede jeg ikke lige med, ellers havde jeg oplyst det noget før. Du finder den HER.
Jeg ved ikke lige, om Dymo prægetapet er at finde derinde, men det er kontaktoplysningerne til butikken tilgengæld.
Jeg kan også oplyse, at jeg gav hele kr 100 for neon prægetapet. Ifølge en af butikkens medarbejdere er det noget de får hjem løbende :-)

Billigt prægetape, Dymomaskiner af denne slags kan købes på denne webshop. For en ordens skyld så har denne intet har med altmuligtbutikken at gøre.

12 kommentarer:

 1. Hvor er børnedymoen fin.:)
  OG jeg er da helt vild med det neonfarvede tape!! Vildt lækkert... Kunne jeg godt bruge herhjemme til de sorte kasser;)
  Ha' en dejlig aften..
  KH Anne

  SvarSlet
 2. Heldige dig.. Jeg vil så gerne eje en dymo, ved du om den butik har en hjemmeside?

  SvarSlet
 3. Skønne dymosager, og fantastisk perleplade stjerne. Den metode må man kunne bruge på andre figurer også, ik???

  Stine:)

  SvarSlet
 4. Det er da for fedt med dymo i neonfarver i stedet for det klassiske sorte! Ikke dårligt med sådan en 1000 tings biks.

  SvarSlet
 5. En gang imellem er man bare super heldig og "falder"
  over guld.Det lyder til at være en super butik:)

  SvarSlet
 6. Jeg ønsker mig virkelig en dymo, af den gamle slags altså!

  SvarSlet
 7. Lækker dymotape! Argt Trine..... Tror da vist snart jeg må svinge forbi din by og den der altmuligbutik

  SvarSlet
 8. Ja vil du ikke godt fortælle hvor din Altmuligbutik ligger
  KH og god dag Charlotte

  SvarSlet
 9. Hej folkens.
  Ang. min altmuligbutik så ligger den i Langå i Midtjylland. Jeg vil dog understrege, at butikken overhovet ikke sådan en "smart" indrettet en, vi kender fra de større byer. Første gang jeg var derinde, ku jeg ikke lade vær med at fnise lidt, fordi den er ret rodet og provinsby-agtig, men så fandt jeg ud af, at det ikke nødvendigvis er en dårlig ting, og hvis man leder længe nok, så finder man ud af at de har rigtig, rigtig mange ting :-) Jeg forestiller mig, at de har haft mange af tingene liggende i flere år, før de bliver solgt. Måske dette også gælder det neonfarvede dymotape..
  Jeg har lagt links op i indlægget ovenfor til butikken og til en webshop der sælger dymoer.
  Vh Trine

  SvarSlet
 10. Hej!

  Tack för en inspirerande och vacker blogg!

  Jag tipsar om en tävling hos mig där jag lottar ut fina retrotyger!

  Kram
  Monya

  //blueeiz.blogg.se

  SvarSlet
 11. Tak for info og fine billeder :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...