torsdag den 6. januar 2011

Pasfotos af SøhestenHerhjemme er vi sådan nogle, der hygge-roder. Ofte bliver det liiiige hyggeligt nok, og så skal der jo ryddes op. Det skete (delvist) i dag, og så skete der det, der ofte gør. Jeg kommer til at fordybe mig i noget andet. Nu blogger jeg eksempelvis...
Men det er bare fordi (= sætningen et hvert barn med respekt for sig selv kan HELT udenad) jeg gerne lige vil vise jer noget: Mig.
Disse pasfotos fik jeg taget for nogle måneder siden. Kom til at tænke på, at jeg stort set aldrig viser billeder af mig selv på Søhesten. Jeg finder det lidt grænseoverskridende, men nu kan det være nok, så jeg vælger at vise nogle måske knap så flatterende, ridsede pasfotos. Ingen tandpastasmil, ingen glimt i øjet, bare et billeder af helt almindelige mig.

11 kommentarer:

 1. Dejligt at få sat ansigt på dig :)

  SvarSlet
 2. Du ligner "gamle" Trine efter en lang aften på hotellet! ;-)
  Dejligt at høre at du er ved at være rask igen...

  SvarSlet
 3. Sikke smukke øjne!
  Og hyggerod og overspring er vigtige discipliner at beherske ;o)

  SvarSlet
 4. Hvilke øjne mangler der glimt i? Du har smukke øjne!

  SvarSlet
 5. Helt almindelige dig ser sgu godt ud! Total killerøjne:)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 6. Hej Trine - jeg syns du ser godt ud - men måske en smule syrlig omkring mundvigene ;-) sådan er det jo med pasfotos når man ikke må vise tænder (=smile) og i øvrigt helst skal ligne dén vaneforbryder paspolitiet åbenbart intuitivt VÉD man er... Glæder mig til at se om du kan smile når vi skal hygge-nørkle en dag i februar ;-) KH Lisbeth

  SvarSlet
 7. Det er dejlige billeder, synes jeg. Tak for kigget til helt almindelige dig.

  SvarSlet
 8. Uh hvor jeg kender det med oversprings handlinger, som er meget sjovere end det oprydning eller andre "kedelige" ting. Men skal man ikke gøre det man er god til?! ;-) jeg er ihvertfald god til de skønne oversprings handlinger..

  SvarSlet
 9. Jeg synes du ser FLOT ud og jeg er helt helt vild med din nye header!!! Godt du beholdte dit fiiine navn! God aften smuksak ;0)

  SvarSlet
 10. Tusind tak alle I utrolig søde folk!
  Jeg havde egentlig brugt en masse tid på at skrive individuelt til jer alle sammen, men så kom jeg til at slette det hele. ØV!!!
  Orker altså ikke at skrive det hele igen, men I skal vide at jeres søde kommentarer betyder rigtig meget for mig Jeg overvejer at lægge billeder ud af mig selv dagligt, så jeg kan få boostet selvtilliden på denne måde. Høhø ;-) Fantastisk!
  I er altså også alle sammen nogle lækre sild! Og godt at jeg ikke er den eneste der kan se vigtigheden i overspringshandlinger :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...