fredag den 16. oktober 2009

Den lækre lille Vingummi

Her er vores lille nuttebasse igen. I dag har jeg været mor i 3 uger!
Det føles som om, vi fik Edith i går, og alligevel som om vi altid har haft hende. Underlig fornemmelse...
Da vi havde haft hende i 10 dage, fik hun en kusine! Så nu kan jeg også skrive faster (for første gang!) på CVet. Slet ikke tosset med en lille, jævnaldrende kusine og en pavestolt bror.
Amningen lever sit eget liv. Der bliver ikke altid leveret nok mælk til den glubske, lille mund, og jeg er så småt begyndt at droppe tanken om at amme uden ammebrikker.
Brystpumpe er indkøbt på trods af apotek-damens "gode", jeg-har-3-børn-så-jeg-ved-alt råd imod at indføre denne. "Læg hende til så ofte som muligt", sagde hun velmenende, men ovenpå 3 dages konstant amning, der havde ført til en totalt udmattet og meget nærtagende udgave af mig selv. Nogle gange har man bare ikke behov for gode råd... Jeg var åbenbart blevet forvekslet med en kæmpe sut, men nu er den lille, rigtige sut indført, og vi klapper forsat i vores glade forældre hænder.
Vingummibamsen har et godt sovehjerte, når hun først falder i søvn, så det nyder vi (...så længe det varer :-)
Katten er bange for hende. Den ligger i vindueskarmen og sender mig lange misundelige kæl-mere-med-mig-øjne, og babyen sender den hvad-er-du-for-en-frygtelig-uhyggelig-lille-een-øjne (kæmpe pupiller). Stakkels lille kræ.
I morgen skal min kæreste flytte for sin bror, og så skal Edith og jeg passes af den nybagte bedstemor. Jubi!

4 kommentarer:

 1. Hvor er hun en skøn lille prinsesse .... hmm alle gode velmenende råd er ikke altid det man har brug for som nybagt mor , for alle har såååå mange erfaringer at dele ud af ....
  Mit råd er at du skal gøre det som du føler er det rigtige ....og stole på din mavefornemmelse :-))
  mvh. Birthe

  SvarSlet
 2. Hvor er hun skøn. Endnu engang tillykke.

  SvarSlet
 3. Hun er da skøn, er kæmpe misundelig ;-)
  Hvis du ikke har fået for meget ammehjerne, så har jeg lagt en lille udfordring til dig på min blog :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun skøn, din lille vingummi :) Og hvor er billedet fantastisk! Hyggeligt at se hende LIVE på den lille film :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...