mandag den 9. juli 2012

Gratis guld


Vores sommerferie skal bruges på hus-byggeri. Kæresten er handy-Børge, der klare alt det tunge arbejde, mens gravide jeg sørger for, at Vingummibamsen får en masse sjove ferie-agtige oplevelser. En helt ok arbejdsfordeling, hvis jeg selv skal sige det, selvom det ville være sjovere at have farmanden med. Desværre er det svært at være 2 steder på en gang.
Sådan noget husbyggeri resulterer i mange besøg på den lokale genbrugsplads. Her kan man finde en masse gode, gratis ting og sager. Se hvad vi fandt, sidst vi var der: 1 aflang, 2 store og 2 små strikkedimser. Nypris ville nok være i nærheden af flere hundrede kroner.
Vi fandt også 2 små kasser fyldt med småbitte brune glas, desværre uden låg. Hvad de skal bruges til, vides ikke, men vi blev enige om, at de da ville kunne bruges til et eller andet.
Nogle ideer?  

13 kommentarer:

 1. Hvor heldig kan man være!!! Sikker fine fund! Måske du kunne farve dem i forskellige farver, sætte noget smykketråd om og nogle små vedhæng også ellers i en kæde, det kunne da være en fin pendant. Held og lykke med husbyggeriet :-)

  SvarSlet
 2. Det bliver da en dejlig sommer hva :)
  Trine jeg tænker at de små glas da kunne være fine hvis du nu tager sådan én 6-7 stk. sætter sammen med et elastik rundt om. Så ovenpå elastikken binder du et fedt bånd, evt i neon og sætter små enkelte blomster fra haven i(!)
  Voila et stykke smart vase.....!
  Ku det ikke være sødt
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. God sommerferie.

  Skønne fund, bare vi havde den mulighed på vores genbrug, men ak og ve de vogter over alt hvad der kommer ind der, så det er næsten umuligt at få noget med retur, øv øv.

  kh Lene

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med graviditeten! :)
  Jeg har været alt for fraværende fra blogland.
  Virkelig lækre fund du har gjort.
  Måske kan nogle af glassene bindes sammen i klynger med vokset hørtråd f.eks. i stærke farver og stå til små buketter. Idé til barnedåb :)
  Rigtig god sommer til jer.

  SvarSlet
 5. Tillykke med graviditeten!! Hvor dejligt for jer:-)

  Er glasne for små til vaser? Jeg har nogle små medicinglas flasker, som jeg bruger til de helt små enkle blomster. De er ikke mere end ca. 5-6 cm høje.

  Rigtig god sommer:-)

  SvarSlet
 6. Ej sikke nogle lækre fund...:) De der strikkedimser er vildt fine..!

  SvarSlet
 7. Hejsa. Glasflaskerne ligner for mig, hvis de er meget små, nogle der bliver brugt i et laboratorium til en maskine der hedder HPLC som kan analysere en prøve fra en væske, så man kan finde ud af hvad den indeholder. Bare til info hvis du interesserede dig for det oprindelig brug af dem :)
  Hilsen Marie

  SvarSlet
 8. Hmmmmmm hvad med at finde nogle fine servietter, glansbilleder mm og klistre på...

  Eller glas maling...

  Evt. til Vingummibamsens værelse.

  Der er mange! Give aways maybe?!

  Eller til en aften i haven med venner og små grå;)

  Der skal helt sikker blomster i nogle af dem!

  Hej!

  Knus

  SvarSlet
 9. Tillykke- både med det ene og det andet.

  De små glas er da helt perfekte til små vaser. Det er lige sådan nogle jeg leder efter til vores bryllup. Synes det er finere med enkelte blomster i små vaser på bordene, end store buketter.

  SvarSlet
 10. Hvor store er glassene. Jeg tænker også straks halskæder... Se evt. dem jeg har lavet for inspiration.

  http://mariesfabrik.blogspot.dk/2012/05/flaskepost-halskder.html

  SvarSlet
 11. Hvor store er glassene. Jeg tænker også straks halskæder... Se evt. dem jeg har lavet for inspiration.

  http://mariesfabrik.blogspot.dk/2012/05/flaskepost-halskder.html

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 13. Jeg tænker, at de små glas kunne laves til en lampe ved hjælp af en lyskæde og lidt snilde. Lidt ala den her: http://www.stardustmoderndesign.com/2012/03/droog-85-led-lamps-chandelier-by-rody.html, men jeg tænker lidt mere rodet og sådan. Det kunne være fedt, og uden at vide det, så kunne glassets farve måske give et spændende lys?


  Og tak for fin inspiration med dine mønstre – faldt lige over din blog ovre på Pinterest :)

  http://www.vintherr.dk/blog

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...