torsdag den 4. april 2013

DIY - Tegn et mønster #8


Endnu et tegneterapi mønster til alle jer i blogland. Som altid gælder det, at man ikke behøver være øvet eller god til at tegne for at kunne være med. Linjerne behøver ikke være lige, og småfejl tilføjer kun charme. Håber denne ellers så ordfattige DIY giver mening. God tegnelyst.


 

17 kommentarer:

 1. Damn du er altså god til det med mønstre - tak for endnu mere inspiration :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt :-) og tak til dig for de søde ord.

   Slet
 2. Endnu et fint mønster fra din hånd - du er virkelig sej til det der! Hvilke tusser bruger du når du tegner og hvilken størrelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Line. Til dette mønster har jeg brugt en tusch, der hedder Identipen. Det er en permanent marker, som har to ender. En tyk streg i den ene ende og en tynd streg i den anden. De forhandlede dem en gang i Panduro, men det er jeg desværre ikke sikker på de gør længere :-S

   Slet
 3. Superfint mønster. Det kunne være man skulle kaste sig ud i det på en regnvejrsdag :)

  SvarSlet
 4. Tak :-) Ja, gør endelig det!

  SvarSlet
 5. hvor er det flot!! Du motiverer helt vildt. Det må jeg bare prøve og se om jeg også kan :-)
  Tak for dine tips!.....og super dejlig blog du har :-)
  Kh Nola

  SvarSlet
 6. Det er bare så fint, jeg bliver nødt til at prøve det.
  Tak

  SvarSlet
 7. Hej trine - og TAK for super DIY til endnu et flot mønster!! Jeg tænkte på dig igår (sjovt når man slet ikke kender hinanden :-) ) Jeg tog det der gratis magasin Kulør hos min lokale Spar; hér var nogle sider om hjemmelavet kunst til væggen. Tre af dine mønstre var brugt på nogle små lærreder, og jeg blev helt ærligt lidt stødt over at forfatteren af artiklen slet ikke linkede til dig; dét synes jeg havde været passende! Måske kender du til det og er helt indforstået(?); i så fald er der jo bare rigtig go grund til at være STOLT!!! (det er der selvfølgelig alligevel :-) men jeg synes du fortjente kredit for det....)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne-Mette.
   Tusind tak for din henvendelse. Super sødt af dig!! På Instagram var der også en, der gjorde mig opmærksom på siderne i Kulør bladet. Jeg har endnu ikke set det selv, og jeg har heller ikke noget med det at gøre. Jeg må indrømme, at det irrriterer mig, hvis de bruger mine mønstre uden at henvise til mig. Især hvis der er flere af mine mønstre! Jeg har slet ikke noget imod, at folk bruger mine mønstre, men jeg synes, det er god stil at henvise til, hvor man har inspirationen fra. Jeg må snart i Spar og se på sagen med egne øjne...
   Kh Trine

   Slet
 8. Nok et kjempefint mønster fra deg!! Liker dem så godt!
  Fine bilder!!
  Men virkelig synd om noen kopierer dem uten å vise til insprasjonskilden!!

  kh Nina

  SvarSlet
 9. Du laver sådan nogle flotte tegninger - det er meget inspirerende. Tak for den rigtig fine DIY - du får det til at se legende let ud.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :-) Jeg vil vove at påstå, at det er legende let :-)

   Slet
 10. Super fedt mønster - har lige prøvet og lave et efter - det gik ikke så godt men prøver igen - har lavet noglr af .de andre som hænger og pynter i mit køkken k.h. Christina

  SvarSlet
 11. Kære Trine! Efter tusind år som ikke-tegnende har du virkeligt sat mit i gang med at lege - TUSIND TAK for alle dine DIY! De er vildt inspirerende og har fuldstændigt kureret mig for min tegne-blokering! Og så havde jeg ydermere følgende dejlige oplevelse: Jeg sad der til fødselsdag hos en veninde og udbredte mig om min nye tegne-besættelse - og fortalte selvfølgelig om "Søhesten"! Og sagde den skønne gæst overfor mig: "Det er min veninde, hende med Søhesten!" - for med ved bordet sad jo Fru "lepetitmonsieurparlouise"!
  Nå, men jeg bruger bl.a. mine tegninger som forlæg til mit broderi - jeg har endnu ikke fotos parat, men de kommer! Lidt broderi kan jeg dog fremvise på min sprit nye blog: www.bitberlin.blogspot.com. Kig, hvis du har lyst. Kh. Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en fantastisk kommentar. Tusind tak, Birthe! Louise fortalte mig om den fine snak I havde, og så blev jeg glad :) Pøj pøj med din nye fine blog og med tegneriet :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...