onsdag den 9. januar 2013

Julegave dukke

Kort tid før jul, blev jeg endelig færdig med denne dukke. Hun skulle egentlig ha været færdig i september, da Edith blev 3, men det blev den af en eller anden grund ikke. Heldigvis nåede jeg det, så hun kunne ligge under juletræet.
Dukkemoren blev heldigvis vildt rigtig glad for sin nye dukke. "Så fik jeg en dukke!" udbrød hun med et stort smil. Den gik rent ind hos moren her. Det er bare så utrolig tilfredsstillende, at lave en dukke til sin datter, som hun oven i købet bliver henrykt for. Det kan varmt anbefales! Også selv om det tager lang tid at skabe sådan en dukke.
Edith har i forvejen denne dukke, som hun stadig er rigtig glad for. Hun hedder bare "dukke", selvom jeg i sin tid gav hende et navn: Esther Aarstid.
Jeg har lige siden været rigtig glad for navnet Esther, så bla. derfor valgte vi det navn til Ediths nye lillesøster. Dermed må vi må finde et nyt navn til dukken, hvis altså dukkemoren synes, det bliver nødvendigt.
Du kan se alle mine indlæg om stofdukker/Waldorfdukker HER. Dette er min tredje dukke, og lur mig om der ikke kommer flere...    

21 kommentarer:

 1. Sikke en skøn dukke. Jeg er bare helt vild med de Waldorfdukker og har flere gange tænkt på, at prøve at sy sådan en. Jeg kan se at du har syet dukkerne helt ud fra Wenches anvisninger i bogen. Faktisk troede jeg at du havde været på et af hendes dukkekurser. Hvor køber du materialerne ?

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Åh hvor er hun fin. Ville elske at kunne kunsten ud i at lave disse skønne dukker!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Titusind tak, søde Binemor :-) Det er da bare med at kaste sig ud i det ;-D

   Slet
 3. Hej Mette.
  De er nemlig bare så fine, de dukker! Jeg har dog ikke fulgt Wenche Tusindfryds bog eller taget dukkekursus. Denne dukke er lavet efter inspiration fra flere forskellige kilder. Dermed har jeg delvist selv "opfundet" hende. Arme og hår er dog lavet efter Tusindfryds anvisninger :-) Min første dukke var del af mit håndarbejdslærer eksamensprojekt. Det var (desværre :-) før Wenche udgav sin bog. Man kan vist nok stadig købe dukkestof, uld osv hos Tante Grøns webshop. Spændende om du kaster dig udi et dukkeprojekt, Mette ;-)
  Vh Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er tæt på at kaste mig ud i et dukke-projekt, selv om jeg ikke har nogle pigebørn inden for rækkevidde, ud over mine dagplejebørn. Men jeg er sikker på at de sagtens kan bruge sådan en dukke. Nu er manden jaget på bibioteket efter Wenche´s bog. Så må jeg er om det ender med, at jeg skal eje den selv. Jeg tror da lige at jeg skal en tur forbi Tante Grøns side...

   Kh Mette

   Slet
 4. Hvor er den bare skøn skøn skøn! Jeg har også dukkebogen, men har endnu ikke turdet give mig i kast med det. En skønne dag, så sker det!

  SvarSlet
 5. Hvor er din dukke blevet fin - og jeg kan godt forstå din glæde ved at din datter blev glad for hende.
  Smukt navn I har fundet til lillesøster

  SvarSlet
 6. Hvor er hun fin. Det er herligt at sy dukker - har selv lavet et par stykker, ud fra forskellige instrukser fundet på nettet.

  Kh Bodil

  SvarSlet
 7. Wauv hvor er den bare lækker, så flot og kan godt forstå din datter blev glad for den:-)

  SvarSlet
 8. Wow den er godt nok flot, kom lige forbi din blog i forbindelse med din DIY til mønstre, men den her da godt nok også fantastisk! - Det ser svært ud!

  SvarSlet
 9. SÅ fin hun er :-) Det må være dejligt at kreere til sin datter (sagde moren der havde drenge som ikke gad lege med dukker og nu i øvrigt er 14 og 18 år) ;-)

  SvarSlet
 10. Tvivler på jeg nogensinde giver mig i kast med sådan en dukke, men SKØNNE er de - jeg ville nu gerne have en (til mig selv ;)

  Håber i har det godt, både den lille Esther og resten af familien :)

  SvarSlet
 11. Sikke en fin dukke :-) Fin blog du har :-) Kh Sanne

  SvarSlet
 12. De er altså så flotte dine dukker, kan godt forstå, at de spreder glæder og begejstring! Tror ikke at jeg ville have tålmodigheden eller modet til at gå igang med sådan en dukke, men så kan jeg jo nyde synet af dine skønheder! Håber I får en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 13. åååååh - den var heeelt nydelig!
  Og det er jentene dine også!

  Jeg tenkte jeg skulle spørre om det var greit at jeg brukte et bilde fra bloggen din i min, hvis jeg linker tydelig til deg. Men så tok jeg det som i alle fall på norsk kalles en råsjans, og publiserte innlegget FØR jeg spurte... Jeg lover å fjerne det med en gang, om du helst ønsker det. Og så ser jeg jammen at jeg akkurat nå ligger øverst på blogglista di, og det var jo ekstra hyggelig! :) Det er utrolig koselig å være her hos deg, og du inspirerer i massevis! Og neste jul er min gutt tre år, og jeg SKAL sy dukke til ham! :)

  Håper du og dine har det fint!
  Klem

  SvarSlet
 14. Hvor er den skøn, så livagtig og kær. Jeg forstår godt at Edith blev glad, for hvem kan ikke bruge endnu en dejlig dukke ;O)

  SvarSlet
 15. Du er simpelthen SÅ dukkefakrikationssej :o) Kan godt forstå dukkemoren blev glad. Nu kommer du jo nok på arbejde, for mon ikke Esther også skal have et par W-dukker ;o)

  SvarSlet
 16. Så morsomt! =) Tillykke med lille Esther! Flotte navn på pikene dine. Min farmor hette Edith, og jeg synes det er et fantastisk fint navn.

  Så fine dukker du lager. Jeg har strikket et par dukker i julegave og en til meg selv også. Det er kjempemorsomt. Og jentene som får de blir så glade. =)
  Ha en koselig tid.
  Klem Tone =D

  SvarSlet
 17. De er bare så fine....hvis der bliver en dukke dag igen, vil jeg super gerne med. Skulle ha været med sidst, men der kom noget i vejen og mine materialer ligger stadig i kassen de kom i.... :-(

  SvarSlet
 18. De er bare så fine....hvis der bliver en dukke dag igen, vil jeg super gerne med. Skulle ha været med sidst, men der kom noget i vejen og mine materialer ligger stadig i kassen de kom i.... :-(

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...