onsdag den 21. november 2012

Den skønneste lille jule-sag

Vi har modtaget denne helt fantastisk skønne nederdel fra Filabel.dk. Edith har fået lov til at være testperson, og nederdelen er særdeles godkendt! Vi vidste ikke på forhånd, hvad vi ville modtage, og sikke dog en SKØN overraskelse!
Edith synes selv, den er SÅ fin, og det gør hendes mor (altså mig, ikk ;) også. Faktisk ville jeg ønske den fandtes i voksenstørrelse også.
Nederdelen er af en super kvalitet. Og så elsker jeg detaljerne - de smukke knapper, hjerterne og det lækre foer.
Edith har haft den på herhjemme, hun haft den på til en omgang familietamtam, og også mens hun har leget med sin elskede kusine. Hun kan bevæge sig frit i den og lave alle de badutspring hun plejer, hvilket klart er et stort plus. Hun har desuden fået en masse komplimenter, når hun har haft den på, og den slags falder i særdeles god jord hos denne 3-årig pige!
Jeg kendte ikke på forhånd mærket, "4 Funky Flavours", men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg stifter bekendtskab med det. HER kan du se Filabels udvalg af både pige- og drengetøj fra samme mærke.
Hermed er Vingummibamsens juleoutfit i hus, og det er hendes højgravide mor, som knap gider slæbe sig rundt i butikkerne, rigtig godt tilfreds med :-)

Ja, som du sikkert har gættet, er dette et sponsoreret indlæg :)

4 kommentarer:

 1. En fin lille kjole, godt der er plads til badutspring :) Her har vi ikke jule-outfittet på plads, tror måske ikke det har helt samme "vigtighed" når man er drengemor.

  Håber vi snart ses, måske kan det blive i start december?

  SvarSlet
 2. Hvor er den pæn. Tillykke til Edith med den fine nederdel - hvor er hun blevet stor :-)

  Randi

  SvarSlet
 3. Sikke en fin nederdel - og total swag halskæde ;-) gætter på at den er hjemmelavet.

  SvarSlet
 4. Den er bare fin og den lille dame ser også veltilfreds ud! Halskæden er jeg altså også pjattet med!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...