mandag den 26. marts 2012

Mæææh sagde det lille lam

Awww!
Fåret, der kigger, tænker "Huh?"
Min søde, lille nevø. Se lige de kinder! De skriger efter napnap og smækkys :-D
How are you doin'?

Kusinen og Vingummibamsen
Kæresten og Vingummibamsen

...og så sagde Vingummibamsen undrende, "Mor, de råber!"...Tjo...

I lørdags drog min mor, min bror og hans familie og min egen lille familie ud til min onkel og tante, som bor på et nedlagt landbrug, for de havde nemlig fået små, søde påskelam. Og hvor var de lamsebasser bare søde! Og der var et lam, der fik sutteflaske, og den ku man også klappe, hvis altså man turde...
Vingummibamsen og hendes jævnaldrende kusine måbede, da vi kom ind i stalden, og de vidste ikke helt, hvad de skulle gøre af sig selv, da de så de uldne skabninger, men helt vildt spændende det var det!
Min onkel og tante bor i en lille landsby på deres fine, gamle slægtsgård. Masser af frisk luft, en have på størrelse med en park og en legeplads de lux. Svævebanen og traktoren var især et hit.
Jeg skriver opgaver for tiden, og når de er afsluttet, så skal vi derud igen til bål, snobrød og legehygge, og det glæder vi os til. 

Hvis du og din familie også godt ku bruge lidt landsbyidyl og ro i sjælen, så har min onkel og tante istandsat gårdens ene længe til ferielejligheder, som de lejer ud til en rimelig pris.
Landsbyen de bor i ligger i en rimelig (bil)afstand fra både Århus, Randers, Viborg og Silkeborg. Se evt. mere lige her: http://www.kalbakgaard.dk/index.html

9 kommentarer:

 1. sikke nogle skønne billeder, det ser virkelig ud til at ha' været en rigtig dejlig dag!

  SvarSlet
 2. Ser hyggeligt ud Trine. Hvis ikke jeg boede sådan nærmest lige ved siden af, så havde jeg nok booket en overnatning eller to :)

  SvarSlet
 3. Ååårh... Skønne skønne billeder! Og toplækre kinder :)

  SvarSlet
 4. Skønne skønne billeder:)

  SvarSlet
 5. Åhhhh nogle super dejlige billeder - både af lam og baby:-) Mums for nogle kinder. Længes helt efter da mine egne 3 drenge var baby'er.....suk

  SvarSlet
 6. Og god idé med ferielejligheder i den ene længe. Har selv prøvet det en gang på Sjælland - en slags bondegårds-weekenden, hvor vi boede i en lejlighed i den ene længe, og hvor vi kunne følge med i livet på en bondegård. Det var et stort hit, så det kan bestemt anbefales.

  SvarSlet
 7. Jamen Trine.
  Det er jo ikke bare lam, det er jo oxford down-lam. Samme race som vi havde i mit barndomshjem.

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder, det ser bestemt ud som en hyggelig dag.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...