fredag den 13. januar 2012

Det gør mig så sygt GLAD i skralden...

...at se hvordan en hel masse folk, både i og udenfor blogland, er blevet bidt af at tegne mønstre! En masse dygtige bloggere, flere af mine veninder, folk jeg underviser på mit arbejde, ja, selv min mor er gået i mønster-mode! Jeg har fået en hel masse søde tilbagemeldinger fra folk, som har haft en masse glæde af at tegne, og det gør mig virkelig utrolig glad! Tak for det!
Jeg bruger selv en masse tid på at tegne mønstre. Det er dybt, dybt vanedannende og jeg kan tilsyneladende ikke få nok! Mønstertegning er fantastisk, fordi at man uden at være specielt god til at tegne og med ret simple metoder/midler kan tegne noget, som ser rigtig kompliceret, svært og imponerende ud. Noget som man endda har lyst til at hænge på væggen.
Som jeg også har påpeget før, kan man blive så optaget af at tegne, at man kommer i en meditativ, flow-agtig og afslappende stemning. Jeg vil jeg vove at påstå, at det er direkte sundt at tegne mønstre.
Og sundhed har jeg i den grad brug for lige nu, for jeg ligger med feber og en masse hosteanfald på 3 døgn. What the...!?!
Så i dag bliver der (igen) sovet, surfet på nettet, set film og tegnet en lille smule, og så håber jeg på snarlig bedring, for det er ved at være meget irriterende.
Nok om det!
Der er forresten endnu en mønster DIY på trapperne.
Rigtig god tegnelyst derude!

10 kommentarer:

 1. Her snottet også.. æv. En dag vil jeg også sætte mig ned og tegne nogle kruseduller, så kan der måske blive lidt til den billedevæg jeg drømmer om - det er jo vildt som der tegnes i blogland, jeg har set dit mønster rigtig mange steder efterhånden :) Rigtig god bedring og god weekend
  kh Karina

  SvarSlet
 2. Æv da - rigtig god bedring!

  Og JAAAAA!!!! Det er så fedt at tegne mønstre - jeg er også hoppet med på vognen, totalt inspireret af dig... Dine mønstre er SÅ flotte :)

  Kh!

  SvarSlet
 3. Det bliver solskinsvejr i weekenden, så skynd dig at blive rask :-)

  Randi

  SvarSlet
 4. Jeg er også i den grad blevet bidt af en gal tusch - men jeg vil give dig helt rart, det er dejlig meditativt. Og så er jeg simpelthen så dårlig til at sidde stille og bare se fjernsyn, så når tv'et kører sidder jeg gerne med et eller andet mellem hænderne - og der er tegneriet altså ret hyggeligt, og nærmest produktivt :) Glæder mig til at se dine nye mønstre DIY - og takker for dejlig inspiration til krussedullerne :)

  Anna Banana Butterhair

  SvarSlet
  Svar
  1. FLOWWWWWW..... yeah... We like!! hihi.. total eksamen flashback...
   Men det er virkelig meditativt. Sidder lige og laver en til min veninde som fylder 30 ;)
   Træls med sygdom... bliv nu rask søde. Go bedring..
   Knus

   Slet
 5. De er altså også bare så fine- Er især vild med dem i farver! MÅ-selv-snart-i-gang! :-)
  God bedring med dig!
  Kh Louise

  SvarSlet
 6. Ih du kan tro jeg er glad for mine 2, men ønsker mig et par stykker mere. Har en drøm at dine tegninger skal have deres egen væg hos mig :-)

  SvarSlet
 7. Hvilken slags tusch bruger du?

  SvarSlet
 8. Tak alle sammen for de søde beskeder :-) Jeg har det lidt bedre i dag, men jeg er desværre stadig ikke på toppen :-( Håber tilgengæld i nyder weekenden.

  Tanja : Se dette link:
  http://trinesoehest.blogspot.com/2012/01/et-indlg-om-mit-tegnegrej.html

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...