tirsdag den 29. november 2011

Babystrik Barselsgave

I dag var jeg på besøg hos en sød veninde, som har fået den yndigste, lille pige! Det var ultrahyggeligt, og skønt at få sludret med min veninde og høre hendes fantastiske fødselsberetning. Babyen lå og sov hos mig, og det var sgu også hyggeligt! SUK!!
Jeg medbragte en lille barselsgave:
Et par futter strikket efter en let og ligetil opskrift fra "Strik til ønskebørn" af Erika Knight, som jeg for øvrigt fandt til en 10'er i en genbrugsbutik forleden. Knapperne har jeg selv beklædt med lidt retrostof.
En strikket body. Garn og opskrift er fra Askeladen i Århus. Knapperne var del af dette skønne fund.
Efter det dejlige visit, nåede jeg lige en (tiltrængt!) omgang tøj og sko shopping, før jeg skulle til Mindfulness Meditation.
Det har altså været en af de rigtig gode dage... 

14 kommentarer:

 1. Altså! Sikke fine sko - Er helt vild med deres enkelthed :)

  Lyder farligt med alle de søde små du omgiver dig med for tiden - Tillykke med din lille nevø forresten, så skøn han er ;) Jeg var selv gravid samtidigt med min kusine, da jeg ventede den yngste og hun sin første, og hun brokker sig nu over at jeg ikke skal have flere, så hun skal være gravid "alene" næste gang :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det en cool body - skulle jeg da gerne have smækket mine piger i, da de stadig var i babystørrelse :-)

  SvarSlet
 3. Fine ting du har lavet, futterne er blevet rigtig søde og det lyder skøn med meditations aften

  SvarSlet
 4. Nøj nogle fine ting, fantastisk barselsgave!

  SvarSlet
 5. Kjempesøte babytøfler og body! For en heldig baby :O) Nå ble jeg veldig inspirert, og har kjøpt boken til Erika Knight på Amazon.... :O) Takk for inspirasjon - kos deg videre med babyer og strikking! Hilsen fra Blåbærlina

  SvarSlet
 6. Hvor er den skøn den body - jeg strikker undertrøjen men har aldrig set den som body - Jeg må vist en tur i Askeladen næste gang jeg kommer til Aarhus.

  SvarSlet
 7. Nøøøj hvor har du været god Trine, så søde og fine ting du har strikket.

  Stine:)

  SvarSlet
 8. Er vild med begge dine fine barselsgaver...sikke en heldig veninde du har. Og sikke en dag - social hygge, babynusning, shopping og meditation - det er bedre end spa any day, hvis du spørger mig...

  SvarSlet
 9. Lyder virkelig dejligt, Trine, og sikke fine gaver (de knapper til farven på bodyen er altså bare SÅ godt sat sammen!!!) - vil gerne høre noget mere om Mindfulness Meditation en dag ved lejlighed - kender du dét, at noget lissom blir ved at dukke op i ens mentale "søgefelt", som en lille reminder til én selv om, at man skal tjekke det ud og gøre noget med det? Sådan er det m. mig og mindfulness... har jeg GJORT noget ved det så? Nej-nej-da... man skal jo ikke ride samme dag (uge-måned-år) man sadler :0) KH Lisbeth

  SvarSlet
 10. Åh, jeg er så dårlig til at skrive tilbage på alle de DEJLIGE kommentarer I kommer med, venlig mennesker! Tusind tak for alle de søde ord, som i den grad varmer!
  Nu vil jeg vende tilbage til sofaen, som jeg lige fik et glimt af i denne dejligt travle tid :-)

  SvarSlet
 11. Så heldig en lille pige! Jeg er vild med den smukke body og knapperne er da helt perfekte til :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 12. Ih, en fin barselsgave du har strikket. Og en hyggelig blog du har - den må jeg følge:-)
  Rikke

  SvarSlet
 13. hvor er det bare fint!!! * du har vel tilfældigvis ikke en opskrift, vel?? Evt. bare tage billeder af opskriften og sende den til min mail? Kærligst Philippa. P.s LÆKKKER BLOG!

  SvarSlet
 14. Hejsa. Tsk for de pæne ord :-) Opskriften kan du købe hos Askeladen i Århus. Er ret sikker på du også kan købe den online.
  Vh Trine

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...