lørdag den 13. august 2011

Sko-scoop!


Min SU kan rigtig godt li' at give kr. 350 for 2 par sko til Vingummibamsen, der ville ha kostet kr 1200, hvis ikke altså ikke lige var udsalg.

8 kommentarer:

 1. Hvor har du dog gjort det scoop?

  SvarSlet
 2. FEDT! Ja jeg er også nysgerrig hvor du har været så heldig henne?!?!?!?

  SvarSlet
 3. De børnesko er altså også bare helt vildt dyre! Jeg kigger selv når jeg kommer forbi en skobutik, men desværre har jeg ingen fundet i den rette farve :( Skal nu heller ikke bruge dem før til næste sommer :D

  SvarSlet
 4. Uh ja vil du afsløre hvor man måske kunne gøre et lignende kup..? :)

  SvarSlet
 5. Jamen folkens, det er da også for dårligt at jeg ikke har skrevet hvorhenne man kan købe fine, billige børnesko. De er købt i BabySam ved Randers :-)

  SvarSlet
 6. HÅRH, det var billigt! Til Mikkel svor vi altid til Angulus, fordi han havde den skønne kombi bred-fod-høj-vrist, mens Kaya har fået sådan en "mærkelig" smal fod, som heldigvis kan gå i alt muligt (mindre dyrt!) fodgear - men Angulus ER bare det lækreste lækre! Heldige Vingummibamse! KH Lisbeth

  SvarSlet
 7. ja de der brune angulus har stået på programmet hos begge mine piger- men efterhånden er det altså de sølv/guld og lillafarvede der er et hit :-) Pernille havde et par gråblå en overgang- pædagogerne i børnhaven troede det var til en af drengene.... I starten m barn var jeg altså ikke klar til alt det lyserøde- men man kan jo ændre /få ændret synspunkt :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...