mandag den 22. august 2011

Morgen-loppe # 22 - Lis Paludan broderibøger

Scoop!!! 2 FANTASTISKE 70'er broderibøger fandt jeg for få dage siden. Og de kostede kun kr 25 i alt! Det var jo som at få dem smidt i nakken!
Da jeg kom hjem viste det sig, at jeg allerede har "Broderier for alle". Jeg syntes nok den virkede bekendt... Ønsker nogle at købe den jeg havde i forvejen (som er en tidligere biblioteksbog), så sig til. Dog må jeg indrømme at mit usle krejler-gen gerne vil have mere end kr. 12,50 for den.
Jeg har set at bogen sælges flere steder på nettet til kr 120 og op efter, så Søhestens krejler-pris er kr 100.
Men jeg bytter også gerne til smukke farverige 70'er stoffer ;-)

7 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt være fristet til et bytte for noget stof måske. Hvad er du på jagt efter?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Hej Mirjam.
  Jeg elsker sådan noget "klassisk" farvestrålende 70'er stof med blomster. Det er ikke noget specifikt jeg søger, men hvis du har noget i den stil, du gerne vil bytte med, så er jeg frisk. Du bestemmer selv mængden.
  Jeg læser ret meget til eksamen for tiden, så hvis du er med på en bytter, sender jeg nok først bogen i næste uge. Håber det er være ok :-)
  Vh Trine

  SvarSlet
 3. Det har jeg masser af. Vi kan sagtens bytte for noget af det :) Kunne godt tænke mig at kaste mig ud i noget broderi nemlig.

  Kan du sende mig en mail, så kan vi aftale nærmere på den anden side af din eksamen? Og ja, det er helt ok med mig at vente lidt - det løber jo ingen vegne ;)

  Min mailadresse er: aebleblomst(snabela)gmail.com

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Hej har du stadig bogen Broderier for Alle til salg? I givet fald er jeg interesseret! Er der et træ med nogle fugle i bogen? Det er nemlig det motiv, som jeg søger... Håber du kan oplyse mig om det. På forhånd tak...

  SvarSlet
 5. Oplysning kan gives på pia.m.hansen@privat.dk

  SvarSlet
 6. Hej Pia. Den er desværre solgt for over et helt år siden. Jeg opdaterer lige mit indlæg, så det tydeligt kan læses her :-) Vh Trine

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...