torsdag den 30. juni 2011

Skål!

Der er faktisk sket noget ret fantastisk herhjemme hos os. I fredags blev min dygtige kæreste nemlig færdiguddannet! Nu er han vaskeægte ingeniør, og hip hip hurra for det!
I morges havde vi besøg af en flok af hans nu forhenværende medstuderende til en omgang mere eller mindre flydende morgenmad (...hvis I forstår - SKÅL!). De har valgt at slutte de hårde studieår af med en dag, som er stærkt inspireret af studenterkørsels-konceptet. Det går altså ud på, at de besøger hinanden og drikker en hulens masse jubi-vi-er-færdige-øl. Pyha! Det skal nok blive lystigt!
Jeg sørger for at opgradere vores beholdning af Panodil, chips og cola, for mon ikke jeg kan forvente at få en lidt rødnæset kæreste hjem engang kl. sent i aften, og mon så ikke det resulterer i "ondt i håret" i morgen?

Selvom jeg for nyligt fik afsluttet håndarbejdsdelen af min uddannelse, så har jeg stadig et godt stykke tid på skolebænken endnu. Da mit korpus har opført sig lidt spøjst de sidste par år, har jeg fået lov til at tage den lidt med ro og tage en eksamen ad gangen, og det er en rigtig, rigtig god ting!

Nå, men nu vil jeg straks rydde op, og så skal jeg lige kigge i nogle bøger (knap så meget SKÅL til det...).

4 kommentarer:

 1. Tillykke til DIG allerførst (det har jeg slet ik fået skrevet til dig, jeg har været lidt "hængt" de sidste par uger!) Det er da bare SÅ fedt at du er færdig med den eksamen - projektet med dukken blev så fint!

  Også tillykke med manden - åh jeg mindes med glæde (og en lille smule længsel) efter min studenter-bus-kørsels-tid....ak ja, det var tider:-) Fedt for din mand at han får mulighed for at genopleve det, på en eller anden vis!

  Og sikke en sød kæreste du er, at sørge for chips og cola til ham i morgen....det må bestemt være en buket blomster værd:-) :-)

  Godt gået til jer begge to:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 2. Stort tillykke til jer begge! Hvor må det være skønt - Rigtig god sommer herfra

  SvarSlet
 3. Hej Trine
  Tillykke med ham - jeg forstår jo om nogen hvorfor han har brug for at fejre i så stor stil for det studie er virkelig også bare benhårdt!

  Og nu sommerferie eller hvordan.....det håber jeg for jer :-)

  Knus

  SvarSlet
 4. Malene - Tusind tak skal du ha :-)
  Jeg har også været grundigt "hængt op" og har knap haft tid til at følge med i blogland. Heldigvis har jeg for en gangs skyld været hængt op på den fede måde :-)
  Det var skønt at eksamen gik godt, både for mig og for kæresten. Det giver lige lidt på selvtillidskontoen :-)
  Har lige snakket i telefon med kæresten og han er godt beruset efterhånden. Tsk tsk!
  Jeg må lige minde ham om det med blomsterne :-)

  Heidi - mange tak :-) Det er rigtig skønt, er det :-)

  Mette - Mange tak :-) JA, det studie har virkelig, VIRKELIG trukket tænder ud! Det er så skønt at få min kæreste tilbage, for sådan føles det virkelig!
  Voldsomt at du også har gennemgået det, synes jeg.
  Jeg har deltids-sommerferie. Læser lidt hist og pist, men det er ok. Jeg holder bare lidt ferie efter august-eksamen ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...