søndag den 13. marts 2011

Mit lille rodehoved

 Vingummibamsen er rigtig, rigtig god til at rode.
Og jeg bliver hurtigere og hurtigere til at rydde op

6 kommentarer:

 1. Heheh det er da go team work i har fundet der ;)

  SvarSlet
 2. Hej Trine.

  Hi hi, det er som at se vores stuegulv nogengange ;o) Og de der træklodser, av for den lede hankat, de gør avs at træde på..... Mit oprydningstempo er godt nok også steget i hastighed indenfor det sidste år ;o)
  På et tidpunkt blir de vel så store, så de også kan lære at rydde op, ik ???

  Knus Lunden

  SvarSlet
 3. dit billede minder mig om da mine tvillinger var små :)

  SvarSlet
 4. Hæhæhæ. Det er helt vildt. Vi er også overrasket over hvor hurtigt der ligger legetøj overalt og vores lille er endda kun 9. mdr. Det bliver vist kun værre fra nu af..:-)

  SvarSlet
 5. Hej Trine - tak for din søde kommentar hos mig forleden - sådan her skrev jeg til dig, men kom til at tænke på at det jo så ikke var sikkert du så mit svar - så her er det: "Trine, februar strøg ganske rigtigt afsted - her gik den op i hat og briller og ferie og småsyge børn plus voksne ;-( Men vi to skal jo ganske rigtig ses hos Kristin snart, og det glæder jeg mig til! Så må vi ta kalendrene med og se om ikke vi kan plotte en symaskine-dag ind snart - så kan det være det blir i lidt mildere forårsvejr, så vi ka holde kaffepause i haven ;-)
  Jeg KUNNE simpelthen ikke skifte billede på Facebook til Pind´en - der var noget inde i mig der våndede sig når jeg prøvede :-) så det her blev resultatet i stedet :0)."
  KH og på rigtig meget snart gensyn - Lisbeth

  SvarSlet
 6. Ha ha sådan ser vores stue også ud hver aften ;)
  Julie

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...