fredag den 25. marts 2011

At plyndre baglokalet i en genbrugsbutik

I dag skete der noget, som ellers kun sker i drømmeland.
Jeg var i den lokale genner. En af de søde, frivillige damer kom gående med en retro-dug i hånden, og så sagde jeg naturligvis, at jeg godt ville købe den. Jeg fortalte hende, at jeg holdt meget af gamle 70'er stoffer. Hun blev meget begejstret og spurgte, om jeg så ikke lige ville med ud i baglokalet og se, om der ikke var mere, jeg kunne bruge. JOW TAK! Sikke en bunke jeg kom hjem med. Troede egentlig ikke den slags skete i virkeligheden, men det gør det altså!

15 kommentarer:

 1. Årh ja!!! Din tur i genneren var mere berigende end min i dag :-) Total drømmescenarie - tillykke med fundet! Og rigtig go' weekend :-) K.h. Sasia

  SvarSlet
 2. Hold op en bunke og sikke meget fint. Jeg har også fået lov at inspicere baglokalet i genneren et par gange - en guldgrube uden lige:)

  SvarSlet
 3. Ejjj hvor fedt.... Hvor er det fint. Er vild med den orange med hvide prikker ;O)
  Ses i morgen

  SvarSlet
 4. der har du været heldig ,bare det var mig ,jeg er vil med det lyserøde og det med blå blomster :)

  SvarSlet
 5. Ih ja det må du nok sige hold da op nogle lækre ting. Ja det lyder da helt som en vandrehistorie som man ikke helt tror på er sket og så skete det for dig ;-)

  SvarSlet
 6. WAW hvor heldigt :D Genbrugs-paradis. Du må have været helt vild da du så disse godter :)

  SvarSlet
 7. Sikke en guldåre, du lige faldt over der!
  Jeg har i øvrigt netop meldt mig til blogtræf hos Kristin, og kan se at du er en af de tilmeldte. Det bliver sjovt at møde andre bloggere!

  SvarSlet
 8. Det var dog et helt slaraffenland du der fald over. Herligt.

  SvarSlet
 9. Wow, der var du heldig. Jeg er ellers ofte i baglokalet i min lokale genbrugs, men jeg har dog aldrig været halvt så heldig som du :)

  SvarSlet
 10. Hvor fedt for dig Trine sikke et fund. Jeg fandt selv lidt guld i dag men kun 2 stykker stof og et par krukker, så det kan jo slet ikke matche dine fund :-)

  SvarSlet
 11. Ahhhrrr... Come ON!!! Det er skisme ikke fair.. I mine genbrugere er der kun sure gamle kvinder og der er INGEN adgang i baglokalet.. Hmmm, sku måske til at smigre mig ind - og HEY, de får endda lov til at holde Mejse og alt muligt.. Bitter..? Hvem mig...?!!

  Tillykke med det fine fund!! ;0)

  SvarSlet
 12. Tak for alle de søde kommentarer! Jeg har en travl formiddag, så jeg har desværre ikke tid til at svare jer alle enkeltvis.
  Moralen i dette indlæg må være: Det kan virkelig godt betale sig at fedte sig ind hos genbrugsbutiks-damerne ;-)
  God fedte-fornøjelse ;-)

  SvarSlet
 13. ha ha.. ja, tit skal man bare spørge, jeg har også tit fået lov at komme med ud i bag lokalet og rode alle deres sengetøj og andre guf guf ting igennem inden de bliver smidt i butikken. Så kan godt forstå du synes det var fedt.

  SvarSlet
 14. Tusinde tak for dit indlæg, Trine!

  Jeg har længe gået med overvejelser omkring at "fedte mig ind" på en dame i den ene lokale genbrugsbutik. Efter at have set dit fund besluttede jeg, at der skulle handles mandag, i dag!

  Heldigvis fandt jeg den sødeste dame i genbrugsen. Hun ligefrem takkede mig for at komme med ind og inspicere deres lager. Hvilken guldgruppe. Jeg havde ikke så meget tid, men fandt alligevel to enorme Bjørn Wiinblad lagener. Damen var glad for, at en ung dame som mig, intereserede sig for ældre ting af denne slags. Så jeg fik begge for 30 kroner i alt :o)


  Tusinde tak for din opmundring - det var lige sparket som skulle til. Jeg er lidt genert anlagt når det gælder handler og prutteri om priser m.m.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...