mandag den 21. februar 2011

Nedtrapning


Edith er blevet dybt afhængig af disse Youtube/Muppets videoer.
Hun er nu på nedtrapning, efter hun en dag flippede ud, fordi vi nægtede hende at se videoerne. Ulykkeligt hulke-råbte hun "Miiiiiii-iiii-hiiiii-miiiiiii-miii" (man skal se video nr 2. før dette giver rigtig mening). Nok er nok.
Vi blev enige om at holde igen med videoerne. I weekenden fik hun lov til at se dem igen efter en pause, fordi hun blev snotforkølet og skulle forkæles lidt.
Sådan ser en dyb, DYBT koncentreret og taknemmelig vingummibamses hænder ud, når hun sluger Manamana, Mimimi og Borkbork rådt.
Små hænder er uendelig søde.

10 kommentarer:

 1. Åhh skønne, skønne hænder! De er lige til at kysse

  SvarSlet
 2. Hej Trine
  Jeg kender det....selv Emil på 6 år elsker de videoer du har lagt ud :-)

  Hvor er jeres badeværelse da bare blevet dødlækkert uhh sort/hvide klinker på gulvet - det ville jeg også gerne have haft men skulle jo blive enig med manden :-) Billederne fra før kan man jo næsten ikke tro det er det samme rum - kæmpe skulderklap så flot :-)

  Hvor bor kanden altså bare fint hjemme hos jer...og dit nye projekt det ser godt nok spændende ud - glæder mig til at se den nye kreative side af dig :-)

  Knus herfra

  SvarSlet
 3. Ja man kan hurtigt blive afhængig:))

  Og så må jeg lige komplimenterer for jeres nye skønne toílet, hvor er det fedt!!!
  Dejlige detaljer, skøn elefant.

  Stine:)

  SvarSlet
 4. Kristin - Tak :-) Synes det var så sødt, hun sad der og foldede hænder på den måde.
  Godt jeg ikke er den eneste, der får et lille stik i hjertet over de små søde, uskyldige hænder.

  Mette - Haha! Sjovt at dine børn også er blevet hooked :-)
  Tak for de søde ord om badeværelset. Havde heller aldrig kunnet overtale min kæreste, hvis det ikke var fordi, vi bor i en sort/hvidt bindingsværkhus. Jeg lavede en lang salgstale om, hvordan facaden ville skinne igennem i indretningen og blablabla, og så virkede det sgu! Endda så meget, at han virker positiv i forhold til at lægge sort/hvid gulv i køkkenet også (selv om der er lang tid til ;-) Haha!
  Det ser nu også nu også særdeles lovende ud med jeres badeværelse!! Synes I er vildt effektive! Fedt!! Glæder mig til at se det færdige resultat, men nok ikke så meget som jer ;-)
  Kanden har det SÅ godt! Vi er meget glade for hende!!
  Sy-projektet er et begynder-projekt, men det er også rigeligt for mig. Jeg håber, jeg bliver tilfreds, så jeg får blod på tanden efter næste sy-projekt :-)

  Stine - Ja, pas på at det ikke lige pludselig er dig, der snøfter over ikke at måtte se youtube videoer. Man bliver afhængig af det skidt ;-D hehe
  Også tusind tak for badeværelsesros. Det er skønt at få noget positiv feedback, for det har som sagt været en lidt hård omgang.
  Elefanten hygger sig fortsat. Han kunne vist godt tænke sig selskab, men tiden er som altid knap.

  KH Trine

  SvarSlet
 5. Jeg elsker salgstaler - de bliver også brugt flittigt herhjemme hos os ;-) Primært afholdes de af mig.... Hi hi :-)

  SvarSlet
 6. Skønt billede af små koncentrerede hænder :) Og så har hun den fine hjemmestrikkede bluse på, jeg er vild med farverne :)

  SvarSlet
 7. Sasia - Ja, det kan altså virkelig godt betale sig at smøre stemmebåndet en gang imellem ;-)

  Clemme/Trine - Tak :-) Desværre er blusen ved at være en smule kort i ærmerne, men den kan da bruges vinteren ud - heldigvis. Øv, at hun vokser så hurtigt. Gad vide hvor mange hulkrustrøjer jeg når at strikke i løbet af hendes barndom ;-)

  SvarSlet
 8. Nuuurh hihi - rigtig sødt billede! :o) Og elsker bare det strik!

  SvarSlet
 9. Hvis det bare er længden den er gal med, kan du så ikke bare strikke masker op og forlænge den lidt ? Med så fin en bluse, vil det arbejde da være godt givet ud, synes jeg :)

  SvarSlet
 10. Du har jo fuldstændig ret, Trine. Har faktisk overvejet at gøre det. Vil lige se hvor galt det bliver senere på vinteren, og så må jeg nok ty til pindede :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...