onsdag den 22. september 2010

Inspiration fra de gode gamle dage


Her bliver I lige bombaderet med smukke, gamle billeder fra min nye, gamle strikkebog, som jeg er meget glad for. På det seneste har jeg været heldig at finde en masse fine gamle håndarbejdsbøger i de lokale genbrugsbutikker. Mon ikke der dukker flere fine billeder op her på bloggen.
Denne strikkebog, "Den Ny Strikkebog" af Esther Bondesen (fra Illustrationsforlaget), er så fin! Fyldt med skønne gamle billeder af smuk strik, og så er der oven i købet lige så mange opskrifter og flere til. Jeg kan desværre ikke se hvornår bogen er fra og Google kan vist ikke hjælpe. Er der nogen der ved det?
Vanterne øverst kunne jeg rigtig godt tænke mig at få på pindene, så de kommer i to-do bunken sammen med de mange, mange andre to-do-sager :) De fleste andre opskrifter er lige tålmodighedskrævende nok, men til gengæld ultrainspirerende
Her viser jeg jer bare nogle få billeder. Og meget af det er jo hotteste mode i dag :-)

6 kommentarer:

 1. Sikke et fund...
  God inspiration...den har man da lige lyst til at bladre igennem...;)

  SvarSlet
 2. Lækkert med sådan en gammel bog, har selv et par stykker som der bliver værnet om, og de er ret så slidte :-) De har været min mors og min mormors hvis jeg husker rigtigt.
  Har ikke strikket noget fra dem siden mine piger var små men for 26 år siden lavede jeg nogle rigtig søde trøjer til dem fr den ene bog.

  SvarSlet
 3. Jeg vil gætte på den er fra halvtredserne, den ligner meget en jeg har og den er fra 55, derfor mit gæt.

  SvarSlet
 4. Jeg har en mægtig samling af de gode gamle...skal prøve at se, om jeg har noget, der ligner...han er nu fin , den meget unge mand med piben...og vanterne er superfine.

  SvarSlet
 5. Ester Bondesen: Den ny strikkebog. Bd. 1: Haandbog i moderne Strikning, Bd. 2: Klassiske Mønstre i moderne Anvendelse blev udgivet første gang i 1947-49 ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...