lørdag den 15. maj 2010

Wilferts TøffelcapeEndelig færdig med min Tøffelcape, som nok skal blive god her til sommer. Der står i opskriften, at man kan dampe den og sætte en knap i, men jeg kan nu godt li den, som den er. Hvis den bliver dampet, tror jeg den bliver for pæn, og det skal mit tøj helst ikke være :-)
Jeg valgte farven, fordi jeg synes, den er sommer-agtig, og fordi den fremhæver min øjenfarve.
Jeg har strikket den lidt for stramt, så den er mere en vest end en lille cardigan-agtig ting, men den fungerer, så det er jeg lettet over.
Note to self: strikkeprøve, strikkeprøve, strikkeprøve, strikkeprøve!

Jeg havde feber for et par dage siden, men i går var jeg frisk, snottet men frisk. Slog et smut forbi den lokale Kirkens Korshær og gjorde det vildeste børnetøjs-scoop. Billeder kommer senere. Det hænger nemlig lige til tørre efter en skånevask.

Edith vågnede kl. 4.45 (!!) i morges. Lige tidligt nok...
Heldigvis gik der kun en times tid, før hun var klar til søvn igen. Det var jeg også SKIDE klar til.
Da jeg stod op...igen, fik jeg vasket op (vi har ikke opvaskemaskine og NØJ hvor jeg dog savner sådan en!!), vasket tøj, lavet en lækker frokost pizza, og så gik jeg totalt KOLD, så nu ligger jeg med feber igen!!!!!!!!! What the.....!!!

9 kommentarer:

 1. Hold op hvor er den skøn. Den kommer hermed på min ønskeliste til Oldemoren i familien..hun er en haj til strikkerier..og flot farve!

  SvarSlet
 2. Ja, den er altså lækker. Den er altså også hurtig at strikke (hvis altså man ikke fumler helt vildt i det med strikkefasthed) :-)

  SvarSlet
 3. Det er en skøn lille ting i en skøn farve!!! Den kunne jeg godt tænke mig.

  SvarSlet
 4. Hvor er den smuk. Farven er så lækker.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hej Hugoline.
  FUCK DEN ER SMUKKERE END SMUK. Hold op søde Trine. Jeg tar hatten af for dine strikkeevner, du imponere Lunde gang på gang :o) Jeg tror aldrig jeg blir den store strikker, er vidst kommet for godt i gang med hækleriet til at tålmodigheden er der til at give strikkeriet en fair chance.
  Hvor er den flot, kan godt forstå du glæder dig til at bruge den.
  Lunde

  SvarSlet
 6. Bliver helt rød i kinderne med alle de roser. Er glad for at farve også er godkendt, for jegvar meget i tvivl.

  Men Lunde du er til gengæld den vildeste hækle-børge. Jeg håber sådan, jeg bliver bedre til at hækle også. Vi må bare blive ved med at udveksle ideer og ekspertise :-)

  SvarSlet
 7. Den er bare for skøn og super lækker farve , Mere er der ikke at sige til det :-))

  SvarSlet
 8. Hvor er du sød!! Taaaaak - og mere er der ikke at sige til det. hihi

  SvarSlet
 9. Hej Trine.
  Sidder lidt og små hygge griner over, at Edith vågner på det ganske ukristelige tidspunkt. Næste gang vi skal mødes til familie tam-tam er vi så ikke længere de eneste der ligner noget katten har slæbt ind... Hvorfor er det nu liiige, at børn absolut VIL så tideligt op??? Vi har flere weekender siddet og ventet på, at børne-tv starter (før kl 6 vel og mærket).
  Jeg er begyndt at udtænke en hævn-plan til den dag de bliver teenagere - noget med at larme med en støvsuger og 80'er disko en tidlig lørdag morgen.
  Hils J, og Edith. Vi ses.
  Knuz C

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...