søndag den 4. april 2010

Nu kan det være nok! Net-afvænning!Her i huset er vi to voksne blevet enige om, at vi bruger aaaalt for meget tid på at sidde og sumpe foran vores computere. Når Vingummien er lagt i seng, kan vi begge side og stene foran hver vores b(l)ærbare i laaaang tid. UVANE!!
Hvorfor ser vi ikke en film? Tager et slag kort? Drikker lidt vin og hyggesnakker?
Nu er vi blevet rørende enige om, at vi trænger til en netpause. J må tjekke sin mail, for han har sat noget til salg på dba, som vi meget gerne vil ha solgt. Men bortset fra det, er det totalt nix pille for os begge i 3 dage. Det lyder måske ikke af så lang tid, men det synes jeg, det er. Jeg bruger mindst 45 min foran skærmen hver eneste dag og ofte mere. OP sådan noget vil jeg altså ikke lære min datter, så nu skal forbruget sættes ned!!
Jeg håber ikke jeg den eneste, der er net-afhængig...?

Mens jeg er væk, kan I nyde dette billede af vores kat, Mivsi Sif, som har indtaget en mærkværdig stilling.

Farvel net (og blogland)! Vi ses på torsdag!

10 kommentarer:

 1. Lyder faktisk som en helt ok idé. Bruger selv snildt 2 timer hver dag og det er en afhængighedsting. Skræmmende.

  SvarSlet
 2. I denne snævre kreds vil jeg da gerne indrømme, at jeg er net-afhængig. Pyh, jeg ville nødigt undvære min computer i tre dage.
  Skræmmende, at det er blevet sådan. God afvænning!

  SvarSlet
 3. jep, kender afhængigheden - jeg kom alt for sent i seng om aftenen. Nu har jeg indført skarp sengetid, så der bliver automatisk skåret i tiden foran computeren! Håber I får nydt hinandens selskab :-)

  SvarSlet
 4. Arrrgh det er forfærdeligt. Jeg er også afhængig - det er så slemt, at når jeg er færdig med at læse blogs, tjekke mail og de andre ting, jeg skal - så sidder jeg lige og glor lidt på Facebook, også selv om der intet nyt er. Jeg er HÅBLØS - måske vi skal stifte en slags AA for netafhængige - skal det så hedde AN?

  KH Rikke

  SvarSlet
 5. Ja, det griber hurtigt om sig. Jeg er klart MEGET mere på nettet efter jeg begyndte at blogge. Rune synes, at jeg skal få min egen computer - tror han savner sin. Før havde han den mere eller mindre for sig selv.

  Vi ses på torsdag ;o) Nyd dine "fri-dage", hvis du kan ;o)

  SvarSlet
 6. puha hvor dit indlæg slår mig... på den måde at sådan er det også i perioder her i huset... lange perioder.
  Min mand arbejder med computer hver dag, så hans tid foran computeren er jo lang, desuden er han selvstændig, dvs han har ikek altid fri selv om han kommer hjem, så derfor bruger han også tid foran den om aftenen. uvane ja også i den grad.
  Jeg bruger computer i forbindelse med forberedels til undervisning, men i meget højere grad bare til tidsfordriv. Jeg havde ofte min bærbar stående i stuen, så eftermiddagshyggen med Sofia da også lige kunne bruges på bloglæsning/skrivning, mailtjek, og tid i div debatsforummer... meget stor uvane. jeg har stadig min bærbar, men bruger i højere grad vores stationære, tiden foran den er mindre og jeg er meget mere opmærksom på at jeg bruger tid foran det. førhen forsvandt hele og halv timer hurtigt.
  Syntes ´dog at vi herhjemme er rimelig gode til at sætte os os se serier eller film om aftenen, kan ikke helt sige mig fri for lige at skulle tjekke, men det er blevet bedre :)

  Knus fra en som sagtens kan sætte sig i dit sted.

  Karina

  SvarSlet
 7. Så er jeg tilbage!!
  Hvor er det bare HELT VILDT rart, at jeg ikke er den eneste, der er netafhængig.
  Og ja, Fru Ekelund, det er da lige før, vi burde oprette en forening :-) AN - hehe!
  De tre dage er nu overstået, og jeg kan ligeså godt krybe til korset og indrømme, at jeg har snydt lidt :-(
  Jeg har tjekket min mail 2 gange...
  Dermed har de 3 dage ikke været helt netfrie. Med MEGET net-reduceret.
  Lidt irriterende at jeg ikke havde rygrad til at gennemføre eksperimentet, men om ikke andet var det rart med lidt net-bevidsthed.
  Vi har besluttet, at eksperimentet skal gentages på et tidspunkt, og så skal computerne gemmes helt langt væk!

  Tak for jeres søde kommentarer!!

  Jeg hedder Trine og jeg er netafhængig... ;-)

  SvarSlet
 8. Heisan
  I dag har jeg hentet pakke på posten, og jeg ble utrolig glad for esken som lå oppi ;o) Tusen takk! Den skal få være i campingvognen min i vår/sommer, for der vil den passe perfekt.
  Kh Siri

  SvarSlet
 9. Godt at høre Siri. Beklager den nåede så sent frem, men skønt at du er glad for den :-)
  Camping - hvor hyggeligt!
  KH Trine

  SvarSlet
 10. Hej søde Trine.

  Rigtig rigtig spændende og meget apropo eksperiment I har kørt. Og godt kæmpet. Husk nu at Rom ikke blev bygget på en dag ;o)

  Jeg har noget lign. kørende. Det her blog halløj var da lige ved at tage den vildeste overhånd. Jeg fløj til puteren når Asta og jeg spiste morgenmad..... Nøj jeg får helt dårlig samvittighed ved at skrive det sådan herinde på en offentlig blog. TOTALT NETAFHÆNGIG, men der er heldigvis bedring undervejs. Mit lille eksperiment hedder "kun tændt puter når Asta sover eller ikke er sammen med mig". For som du skriver så er det altså ikke det de skal "bryde" deres små dejlig hoveder med, hvilken dims det er der snupper så meget af deres mors tid. (Arh så avanceret tænker de næppe, men du ved hvad jeg mener ik ???) Så er det trods alt bedre når det er symaskinen ;oP Pjat. Forstår sagtens hvad du mener :o)
  Tror forresten Søheste-heldet er sprunget over på min blog. Har vundet 3 give away´s på en uge :o)) Måske jeg snart skulle nosse mig samme til at lave en selv, skylder da vidst snart rundt om :o)
  Dejlig weekend til jer i Langå.
  Lunde.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...