tirsdag den 12. januar 2010

Udsalgsguf


Vingummi og jeg tog på Hotel Bedstemor og bedstefar. Uh, det var hyggeligt! Vi smuttede ned i byen og jeg købte en masse udsalgsguf til Edith og en hjort til mig :-)

Nu er vi hjemme igen og det er katten glad for :-)
Jeg har nu 52 faste læsere (!!), og dette er indlæg nr. 100. Det er jeg glad for :-)

5 kommentarer:

 1. TILLYKKE TILLYKKE til farmand Jens. Dejligt det er alt hans kostbare tid værd, når der kvitteres med gode tal :o) STORT held og lykke på mandag.
  Uh sender dig da godt nok de største og varmeste tanker når du skal starte igen på skolebænken :o( Skal lige have luret problemet. Sejt nok med 52 faste læsere. Jeg får gjort alt for lidt ved mit bloggeri. Det er ikke fordi hænderne er i ro, men ja, det er ikke lige blevet til den store skalde, men det kommer snart igen :o)
  Uha jeg har også bare været på det vildeste udsalg til Asta. Vil lige give dig og Edith et tip. Børnetøjsforretningen "Seje unger" på Østergade i Silkeborg har ophørsudsalg 50% på helt og aldeles alt i butikken. Go for it :o)

  Vil smutte igen med, at give et blogknus, favre nye verden, jeg takket være dig Trine, har mødt herinde :o)
  Varme knus Lunde.

  SvarSlet
 2. Lunde!!!
  Jens, som ligger og snorker udmattet på sofaen, ville helt sikkert sige MANGE TAK, hvis han var vågen. Kan godt forstå han er træt, og i morgen er det frem med eksamenslæsningen igen :-(
  Og tak for de varme skolebænk-tanker :-)
  Mon ikke også mit bloggeri holder nogle pauser i ny og næ, når eksamen rykker tættere på eller noget...Min blog har ikke altid været så aktiv som den er nu.
  Ophørsudsalg er såååå fedt. Det er desværre bare så sjældent, jeg er i Silkeborg, men hvis jeg snart skal dertil, så skal jeg ikke gå glip!
  Ha det rigtig godt, søde Lunde.
  Knus tilbage fra Trine

  SvarSlet
 3. Hej....uha hvor dit indlæg giver mig minder tilbage til dengang min mand og jeg kæmpede med eksamenerne på Ingeniørstudiet....braaaadr og så havde vi på det tidspunkt Emil og Sara var på vej. Jeg gik højgravid til min afgangseksamen. Jeg fatter ikke den dag i dag, hvordan det lige var muligt men vi kom jo igennem og sikke en lettelse bagefter. Stort held og lykke med din mand og rigtig god fest....for det er bestemt en dag at fejre, når sidste eksamen er i hus. :-)

  SvarSlet
 4. Nej dog!! Hvor skrækkeligt!! Tænk at I begge gik til ingeniør-eksamenerne med 1½ barn!! I må være supermennesker!!!! ;-)
  Jeg kender ikke til andre studier, der er så nådesløse i deres eksamensform og så dårlig til at planlægge. Desværre skal kæresten gennemføre 2 semestere mere, før han er helt færdig, men først en dejlig, laaang barsel til ham :-)

  SvarSlet
 5. Hej igen nej vi er ikke supermennesker men sov jo nærmest aldrig kan jeg godt se her bagefter. Ok så må I vente lidt med den store fest lidt endnu. Hvor skønt med en lang barsel for jer alle sammen :-) Kh.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...