mandag den 25. januar 2010

Hjem fra sommerhuset - Edith 4 måneder.


I dag forlod vi sommerhuset. Her er lidt af varmen fra sommerhus-pejsen og hygge i mine færøske hjemmefutter. Himlen på turen hjem var smuk!! Hvor var det bare tiltrængt med sommerhus hygge, og nu det er også dejligt at være hjemme igen.
Edith bliver 4 måneder gammel i dag! Åh suk, hvor tiden flyver.
Hun er også bare blevet en stor, nuttet baby! Hun vil sidde op og helst ikke ligge ned, når hun er frisk - det er åbenbart alt for kedeligt. Hun har opdaget, at hun har fødder, og det varer ikke længe, før de (også) får en tur op i munden. Savleriet er veletableret, så hun bliver hyppigt iført "præstekraver", som min far kaldte savlesmække. Hun er hyper-glad og græder sjældent. En dejlig nem basse vi har fået os! Manner, hvor vi er vilde med den lille skattebasse!!!
Det gør ONDT i hjertet at tænke på, hun bliver større, og så glæder jeg mig også sindssygt til at følge hendes udvikling, men sådan skal det nok bare være.
Next stop - babymos!!

3 kommentarer:

 1. Uh sådan en tur i sommerhuset trænger vi også til. Det skal ikke vare længe, skal det :o) Fantastisk med forældre der gerne låner deres sommerhuse ud :o)
  Et varmt tillykke i kulden til Edith der fylder 4 mdr. i dag. Du har ret det er vildt som tiden flyver. Åh hvor er den skønne forældre rolle dog det største ever.
  Vi går også og sværmer noget som katten om den varme grød ift. "det nye mad". Vi er ikke rigtig kommet igang. Ved ikke helt hvorfor. Tror måske det virker som et stort next-stop for os. Men hun er ved at være klar til noget mere fast føde.
  Lige pludselig kommer det vel.
  Smutter igen søde Trine, velkommen hjem :o)

  SvarSlet
 2. Hej med dig,

  Jeg har sendt en kreativ award afsted til dig, håber du vil modtage den.

  KH Kristina

  SvarSlet
 3. Lunde - Håber også snart I kommer afsted og får koblet HELT af alle 3. Det var SÅ skønt. Jens er ladet op til barsel og jeg er ladet op til skolestart (som var i dag) og Edith er ladet op til at være ekstra nuttet.
  Pøj pøj med mosen. Hastværk er lastværk - man skal nok bare gå igang med mosen når både far, mor og bobo er klar :-)
  Hyg dig Lunde!!

  Kristina - Tusind tak for awarden. Hvor sødt af dig!! Jeg ville rigtig gerne modtage den, men fik en af Karen Klarbæk for kort tid siden.
  Tak for tanken!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...