onsdag den 13. januar 2010

God energi!


- I julegave fik jeg et gavekort til BOX DE LUX, og det skulle bruges! Det blev det (Havde abstinenser! Se andre sager jeg har købt derinde HER) . Labre sager jeg fandt igen. Et fint hus/æske til mig og Edith og det fineste papir! Hvor jeg dog kunne gå bananas i den butik!! Det næste jeg skal ha derfra må være nogle af de smukke smykker de sælger.
- Jeg har ad omveje hørt at den skønne, gamle flipperbutik Fatme sælger smukke bånd. Det gør de! Man skal bare spørge ved kassen, så henter de en stor pose i baglokalet. Det var svært at bestemme sig! De var lidt dyre, men så smukke!! Aner ikke hvad de skal bruges til, men det kommer nok.
- Udsalg er en god ting. Jeg har haft kig på Krutter-kjolen, siden den kom frem, og nu fik jeg den billigt!! Skønt!! Den er så fiiiin! Og et par vanter, for dem Edith har i forvejen er ikke helt varme nok.
Farmand J øvede sig i at have barsel, og det havde vist været ultrahyggeligt. Ham og Edith havde blandt andet danset til gamle LP-plader! Var man da bare en flue på væggen...
Nu sover de begge to.
Dejlig dag!

8 kommentarer:

 1. Naiii et skønt hus - hvor er det altså bare fint!

  Det vil pynte i et hvert hjem.

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er det en fin kjole :o) Yndig yndig, og sej på herlig måde :o)
  Pyha, sender jer alle tre mange tanker i denne sindsygt heftige eksamens tid.
  Trine jeg har været ved at rode inde på min blog, og det irritere mig at teksten i mine indlægs ikke fylder ud i bredden på skærmen, men istedet står som en laaaaang remse ned i midten. Mon du, min altid vakse blogassistance, ved hvordan jeg laver det om ???

  Nat nat til jer alle tre.
  Knus Lunde.

  SvarSlet
 3. Ja, både hus og kjole er så fine!! Huset pynter rigtig fint, og kjolen kommer helt sikkert til at pynte Edith, når hun bliver lidt større.
  Tak for tankerne, Lunde.

  skriver lige på din blog mht. teksten :-)

  SvarSlet
 4. Hurra...

  Du er den ene vinder hos mig... Du har vundet det brune armbånd.. Håber det falder i god jord...

  LOne

  SvarSlet
 5. JUBIIIII!!! Hvor er jeg heldig!! Det er allerede faldt i meget, meget god jord!!

  SvarSlet
 6. Der er en award til dig på min blog

  SvarSlet
 7. Hej Trine

  Det ser ud til, at du er blevet ramt af lykkens pamfilius. Du har også vundet hos hos mig. Kig forbi bloggen og god weekend. Kram fra Lone

  SvarSlet
 8. Ej, jeg er da helt op at køre lige nu!!!! Hvor heldig kan man lige være!!! Tusind tak i fantastiske, søde, gavmilde bloggere!!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...