lørdag den 2. januar 2010

Dorthe-kjolen


Nøøøj, jeg glæder mig til den ultrasøde "Dorthe" kjole bliver færdig. Denne er til min søde, lille niece, som kun er 10 dage yngre end Vingummibamsen, og bagefter laver jeg også en til hende, bare i grøn og lilla. Niecen skulle ha haft den i morgen, men hun får et "gavekort" på den i stedet og så en lille gris :-)
God opskrift, dejlig simpel at fremstille, og det har jeg brug for, nu da Topstykket er lagt på frustrations-is.

9 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin Trine. Den blir hun da fuldstændig ekset med din lille niece :o) Rigtig skønne farver du har valgt. Glæder mig også til at se Ediths. Mon hun i grunden er blev døbt eller skal det ??? Rigtig god dag til jer imorgen. Knus Lunde.

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fin lille kjole. Den model havde jeg slet ikke opdaget!

  SvarSlet
 3. Hvor er den fantastisk yndig... Er selv en klovn til at færdiggøre strikketøjer, så forstår glimrende finten med gavekortet :-) Kh lisbeth

  SvarSlet
 4. Lunde - Tak skal du ha for de pæne kjole-ord. Edith skal ikke døbes, til hendes oldeforældres store undren. Men sådan har vi nu engang bestemt det skal være :-)
  Hun skal navngives, men først senere på året. Farmanden skal først lige ha sin altid MØGLEDE semestereksamen overstået.

  Fru Kahr - Jeg havde heller ikke set den model før, jeg for nylig kiggede min lokale strikkebutiks model-mappe igennem. Kunne da slet ikke holde mig fra den opskrift :-)

  Kolorista - Gavekort-finten kan anbefales. Jeg lagde en lille strikket gris ved og så billedet her fra min blog. Forældrene syntes vist det var smadder fint.

  SvarSlet
 5. Hej igen :o)

  Heldigvis bestemmer man jo selv hvorvidt ens barn skal døbes eller ej :o) Uanset oldeforældre ;o)
  Uh den stakkels Jens, håber han klare eksamen flot, måske ligeså godt som sidst ??? Hils og sig pøj pøj.

  Mange knus Lunde.

  SvarSlet
 6. Han er hermed hilst :-) Skulle hilse mange gange tilbage. Han foreslog, at når han engang er færdig med eksamen, så kunne vi måske finde ud af noget med noget kaffe og kig-på-babyer eller noget??
  Knus tilbage :-)

  SvarSlet
 7. Tak for hjælpen som hilsen-postbud :o)
  Arh ja, det kunne da være super hyggeligt. Det vil vi rigtig gerne. Har egentlig også tænkt på det kunne være super hyggeligt, men er så kommet fra det igen. Far Jens kom først ;o) Lad os snakkes ved når tiden er :o)
  KH A.

  SvarSlet
 8. De er bare rigtig fine de Dorthe kjoler - måtte selv lige ud og købe mønstret.

  SvarSlet
 9. Det kan jeg godt forstå. Den er virkelig også skøn, Dorthe-kjolen.
  God fornøjelse.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...