søndag den 27. december 2009

Hest på Søhesten

Min bror og hans venner har altid haft en indforstået humor-ting kørende omkring heste...!! De synes, heste er det sjoveste ever!! De synger hestesange, har en hestekuffert med hesteting og dyrker den sjældne, men udsøgte hestehumor. Selv om vi andre udenforstående folk engang imellem ikke er helt med, så benytter vi os engang imellem af hestebegejstringen.
Denne lille laban strikkede jeg til min bror og hans lille baby-datter (vingummiens kusine). Den er strikket efter en opskrift i Anna-Dorthe Grigaffs "Strikkede dyr" og stoppet med pladevat. Den var vildt let at lave og en gris er på vej!
Topstykket har fået karantæne igenigen! Jeg er kørt fast på pind otte. Maskerne stemmer ikke med opskriften. Argh!

4 kommentarer:

 1. Hvor er den da bare sød - din hest :-)
  VH Vian - www.vianstrik.dk

  SvarSlet
 2. Hej Trine.

  Riiiiiigtig godt nytår til jer alle 3 :o)
  Pyhhh, vi har haft en masse at rende til, det var aldrig gået hvis jeg ikke havde været på barsel. Suk..... Heldigvis står der barsel på kalenderen frem til august :o)
  Sikke en fin hyphest der er flyttet ind på Søhesten. Mon denvakte begejstring hos hest-folket ??? :o) Den kunne da ikke andet :o)
  Det er godt nok ikke blevet til ret meget nørkleri og bloggeri her i december. Tiden er fløjet afsted, så nu sidder jeg og forsøger at indhente noget af det forsømte :o) Håber I er kommet vel ind i det nye år ???

  Kh Lunde.

  SvarSlet
 3. Clemme - tusind tak :-)

  Vian - også mange tak til dig og sikke en lækker hjemmeside du har. Lækre modeller du har kreeret, må jeg nok sige!

  Lunde - Selv smadder Godt Nytår!!!
  Det nye år lægger lidt hårdt ud med en dum eksamen til Jens og formodentlig leddegigt til mig, men det er lige meget, for vi har jo vores lille, glade baby-mirakel.
  Vi har godt nok også haft travlt med div. juletamtam-ting - Er du tosset manner!! Næste år tror jeg, vi vil være bedre til at sige nej tak lidt oftere.
  Heste-folket blev svært begejstret!! Og nu har de også en gris til samlingen. Dog vil de opkalde hest og gris efter jens og mig...ved ikke helt hvad jeg synes om det ;-D
  Hils!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...