mandag den 14. december 2009

Geilsk Topstykke - Argh!!


Jeg er gået igang med Geilsk topstykke. Jeg købte garnet for over 1 år siden (!), og jeg har forsøgt at gå igang med den flere gange, men har givet op gang på gang. Er det bare mig eller er opskriften noget kryptisk?? Jeg prøver efter bedste evne at følge den, og alligevel passer mit maskeantal ikke med opskriften bare efter nogle få omgange. Ih altså!!!
Hvis nogen har et godt råd er det særdeles velkommen!!!

10 kommentarer:

 1. Hej trine :-) Det er ikke dig , det er galt med , så er vi ihvertfald 2 , det er galt med. Jeg købte også topstykke i januar måned og den er stadig på pindene ..... Kun takket være min søde superstrikkende Moster, er mit topstykke igang , jeg kunne heller ikke få masker til at passe og måtte tilsidst opgive og få min Moster til at strikke forbi ærmegabet , for jeg fattede da bare minus, med den opskrift . Min Moster er 75 og har strikket altid og er strikkedame for en garnbutik , og HUN syntes også det er en underlig opskrift....... Jeg håber du er heldig at finde hjælp , jeg kan desværre ikke hjælpe dig . Pøj-pøj

  SvarSlet
 2. Hvor godt at høre at det ikke kun er mig!! Når en dygtig og garvet strikker som dig heller ikke er helt med, må det være opskriften der driller! Jeg orker næsten ikke starte forfra igenigenigenigen... Jeg håber sådan, jeg finder ud af hvad jeg gør forkert.

  SvarSlet
 3. Hejsa
  du skal gøre nødagtigt som der står, læs kommaerne grundigt, så passer opskriften altså. Ellers kig på geilsk hjemmeside der er lagt lidt yderligere informationer ud. hvis du er Ravelry, så er her også hjælp at hente.
  Held og lykke, det er en fed tunika. jeg har 2 stk. en kort og en lang

  SvarSlet
 4. TAK Dorthe!!! Jeg må næranalysere opskriften igen, kigge på Geilsk hjemmeside, og så må jeg lige undersøge det der Ravely...
  Og ja, den er bare så fed. Jeg vil være færdig snart!!!

  SvarSlet
 5. Sikke en flot og inspirerende blog. Jeg må lære at strikke!

  SvarSlet
 6. Tak for det!
  Ja, frem med pindene! Det er slet ikke så svært, når man først er kommet igang, men det kræver tålmodighed :)

  SvarSlet
 7. Geilsk laver nogle fine designs, men at skrive opskrifter er ikke hendes spidskompetence...
  Venlig hilsen
  Vian - www.vianstrik.dk

  SvarSlet
 8. hej , ja læs opskriften og følg den nøje, den lykkedes for mig i første forsøg og har nu strikket 4 af hendes kjoler uden problemer.. så bare klø på.. :)

  SvarSlet
 9. Jeg må gå mere nøje til værks, næste gang jeg går igang med den. Det varer nu nok lige noget tid... :-)

  SvarSlet
 10. ja, opskriften kan være svær at læse, det meste sker jo i 4. omgang derefter er den meget lettere. Jeg er ved nr 2.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...