tirsdag den 24. september 2013

Gaver til en 4-årig - fødselsdag om hjørnet

Dette er ikke et reklameindlæg. Det er blot ment som inspiration til andre på gavejagt.

Når Edith har sovet 1 gang, så har hun fødselsdag! 
Tænk engang, at det er 4 år siden, jeg mødte denne skønne, lille skabning første gang.
Edith er rigtig let at købe gave til, for hun ønsker sig stort set alt - fra dukker og kjoler til biler og værktøj. Det betyder dog ikke, hun vil lege lige godt med alt legetøj. Derfor er kunsten for os forældre at finde noget, hun vil få brugt.
Hun er en krudtugle, som ikke kan sidde stille og hun elsker rolleleg. Siden hun blev storesøster, har mor-baby-leg og baby-i-maven-leg været favoritlegene, derefter kommer læge, frisør, butik, klæd-ud osv. Dermed var jeg denne gang på jagt efter en god baby, gerne en dreng (Edith ønsker sig en drengebaby...dukke) og gerne en forholdsvis stor en.
Rubens baby - Max
Dukkeleg er sjældent sjov uden sut og sutteflaske
Pap købmandsdisk fra Ikea.

Kravletunnel fra Ikea. Denne gave er lige så meget til kravlebaby Esther, som til Edith ;-)

Jeg er ikke vild med den lille Kitty, men det er Edith. Som Duplo figur er den dog ok-agtigt. Fandt lidt billigt Hello Kitty Duplo (dog ikke denne) i et supermarked. 
En tegneglad pige ønsker sig et 'rigtigt' penalhus. Vi fandt et superbilligt tidligere på året.
Det bliver en yderst indbringende fødselsdag for den unge dame. Vi plejer at bruge ca. kr 500 - 600 på fødselsdags- og julegaver. Nogle gange lidt mere, nogle gange lidt mindre. Her er dukke + tilbehør, Duplo og penalhus købt på udsalg,  så her er for knap kr 700. Dermed følger en lidt mindre julegave.
Jeg tror, jeg glæder mig ligeså meget til at fejre min store, dygtige, kærlige, omsorgsfulde pige, som hun glæder sig til at blive fejret.

mandag den 23. september 2013

Pomp De Lux'us

I går var jeg til et superhyggeligt arrangement. Det danske børnetøjsmærket Pomp De Lux havde nemlig inviteret en håndfuld bloggere/Instagramfolk, inklusiv undertegnede, til en eftermiddag med fremvisning af deres efterårskollektion. Begivenheden fandt sted i skønne omgivelser hos Kähler Villa Dining i Århus, hvilket også betød, at vi blev forkælet med det lækreste, smukkeste kaffebord og fine goodiebags.
Ud over at det var rigtig fint og inspirerende at kigge på en masse tøj, så var det også smadder rart at få hilst på og sludre med nogle af de søde folk, jeg normalt kun har "mødt" virtuelt.

Herhjemme har vi tidligere haft lidt Pomp De Lux i ældstepigens klædeskab, og i store træk synes jeg godt om mærket. Pigetøjet er meget feminint, og enhver lille pige ville elske deres fine prinsessekjoler. Jeg er dog sådan en nederen mor, der ind imellem kan finde på at neddæmpe tøsegarderoben, når den lille børnehaveprinsesse ellers allerhelst vil klæde sig i tyl, palitetter og "Law Kitty" :-D  

Jeg er særligt begejstret for nogle af deres enkle designs og deres overtøj. I særdeleshed flyverdragten ovenfor. Meget tyder på den er af en god, slidstærk, varm kvalitet, den har et stilfuldt og afdæmpet design, og så er prisen altså god! Jeg krydser fingre for, at denne dragt kan holde vores aktive, krudtugledatter tør og varm, for de dyre dragter, vi har investeret i tidligere, kan altså godt ryste vores budget en anelse.
Jeg har købt et par afdæmpede og praktiske sager til storesøster Edith og en blomstret jumpsuit til lillesøster Esther.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Tak til Pomp De Lux og Kähler.

Jeg 'kom til' at bruge penge på : Cannes Dress, Atlanta Snowsuit, Brisbane Slimfit Pants, Oslo Mittens og Leipzig Little Jumpsuit.

lørdag den 14. september 2013

Babystrik til min store baby

Jeg har strikket en body til søde Esther, som snart er stor nok til at starte i dagpleje. Her i byen er der kun dagplejere og ikke vuggestue. Kommunen har fyret en masse dagplejere, så vi var efterhånden rigtig nervøse for, om vi ville kunne få Esther passet her i byen. Heldigvis fik vi, for få dage siden, besked om, at Esther kan få en dagplejeplads hos en super sød naturdagplejer, vi kender godt i forvejen. Skønt!

Der er endelig
så småt kommet gang i mit strikkeri igen. Her har jeg strikket en rigtig let og fin body. Opskrift er fra Askeladen i Århus.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...