tirsdag den 25. september 2012

Kæmpemønster i ramme

Dette mønster har jeg efterhånden arbejdet på længe. I går blev jeg færdig, og i dag nyder jeg resultatet, samtidig med at jeg gør klar til bedsteforældre-fødselsdags-besøg i aften.
Mønsteret er tegnet på et stk kraftigt A3 papir, og jeg har gjort meget ud af at lave en masse småbitte detaljer. Jeg elsker at give hver eneste streg koncentration og opmærksomhed. Det er meditativt, afstressende og skønt!
Før jeg gik i gang, besluttede jeg, at mønsteret skulle fylde hele papiret, det skulle være cirkelformet, der skulle være gentagelser og centrum skulle være lidt forskudt fra midten. Jeg kan godt lide at stille små regler op for mig selv, før jeg går i gang, så jeg har et eller andet at forholde mig til hele tegneprocessen igennem. Jeg har dog improviseret mig frem til sammensætningen af mønstre fra midten og ud til kanten. Faktisk er jeg ret godt tilfreds med resultatet, og jeg har virkelig nydt at fordybe mig i dette mønster.

3 år!

I dag er der en Vingummibamse, der fylder hele 3 år! Hip hip hurra!!
Og som tiden dog flyver!

mandag den 24. september 2012

Søhesten i Hendes Verden

I denne uge er Søhesten i Hendes Verden! Og ja, jeg drønede direkte fra barn-i-børnehave-aflevering ned og købte bladet :)
På side 79 i Hendes Verden kan du finde Søhesten, dette link og en beskrivelse af hvordan du gør, og hvordan du kan tegne mønstre på bl.a. porcelæn.
Hvis nogen i den anledning skulle kommer her forbi bloggen for første gang, så kan man se en oversigt over mine mønster DIYs (=Do It Yourselfs/gør det selv) enten i højre side af skærmen, eller hvis du trykker på teksten: DIYs- Lær at tegne mønstre (tryk HER - ellers findes den øverst lige under bloggens overskrift).   

onsdag den 19. september 2012

Stor amagerhylde - Solgt

Jeg sælger denne labre hylde, for vi har ikke helt plads til den. Den er ca. 80 cm høj og 95 cm bred. SOLGT!
Jeg kan ikke sende den med posten, for den er for stor, men du kan afhente den hos mig, og jeg bor i Langå - 20 min fra Randers og 40 min fra Århus. Skriv til soehestenblog@yahoo.dk hvis den har interesse.

torsdag den 13. september 2012

Nye hylder

Græsvase og løvebilledet er dejlige fødselsdagsgaver. Jeg er nu 32!
Et billede af vores hus fra gamle, gamle dage.


Lidt porcelæns-kitsch og mønstre er altid godt :-)
Ja altså, Søhesten er lidt småstille. Det har den været i ny og næ lige, siden jeg blev gravid (bonusinfo jeg er nu 26 uger henne).
Det er ikke planlagt, at bloggen skal være stille, sådan er det bare. Min energi bliver brugt alle mulige andre steder, og jeg pusler rundt og bygger rede, gør jeg.  Dejlig, dejlig!
Senest har jeg fået hængt nye hylder op, og jeg bliver glad af at kigge på dem begge. Den ene hænger i vores stue, og den anden hænger på badeværelset.
Begge hylder er også blevet vist på min Instagram konto (jeg hedder Soehesten), som i modsætningen til bloggen er særdeles aktiv. Er der ikke efterhånden mange blog-folk, som har det sådan?
Snart kommer der mønstre på Søhesten, og ja, jeg nævnte det for efterhånden længe siden, men jeg har også stadig intentioner om at sælge noget af mit retrostof. Jaja, hver ting til sin tid.

lørdag den 1. september 2012

Ingerslev i morgen - ses vi?

Billederne her er ret dårlige, og hvad du ser her er kun en lillebitte brøkdel af alle de sager, vi tager med på bagagerumsmarkedet på Ingerslev Boulevard i Århus i morgen (fra kl 10-16). Kæresten og jeg har en masse skønne retrosager med, og vi gør vores ypperste for at finde gode bagagerumspriser. Vi står jo foran en familieforøgelse, og hvis der skal være plads til os alle i det lille hus, så bliver vi ganske simpelt nødt til at skille os af med nogle sager.
Der sælges vattæpper, retrostof, legetøj, film, smykker, bøger, porcelæn og en heeeel masse andet.
Hvis du tager på markedet i morgen, så kom endelig og sig hej. Du kan kende mig på maven ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...