torsdag den 28. juni 2012

En virkelig god krea-søndag


Billederne ovenfor viser den bedste slags rod i hele verden: krea-rod. De blev taget i søndags, som var en virkelig god søndag. Den blev tilbragt i hyggeligt og kreativt selskab med Karina og Maja (kig forbi deres skønne blog-universer).
Maja var værtinde, og vi blev forkælet, blev vi. Uhm, nogle gode sager hun diskede op med.
Hun bor i de mest idylliske omgivelser med et vaskeægte slot som nabo!
Karina kender jeg fra 'den virkelige verden', men det er meget længe siden, vi sidst har mødtes face to face, så det var et skønt gensyn.
Ud over at vi alle 3 elsker det kreative, så har vi gået på den samme folkeskole, og vores børn er stort set jævnaldrende. Dermed var der masser af snakke om, og jeg tror ikke vi blev helt færdige :-)  

Bonus-info. Tjek lige Majas give away. HER.

tirsdag den 19. juni 2012

Tilbage i blogland - nu med skumfidus

NU er jeg tilbage i blogland!
Min lange blogpause har været en hård omgang, men hård på den fede måde.
I torsdags blev jeg færdig med min uddannelse!  Nu er jeg vaskeægte lærer, og det er skønt!
Hvilken lettelse! Lettelsen er ekstra stor, for opgaveskrivning, eksamenslæsning og selve eksamenerne foregik meget modvilligt. Min krop havde allermest bare lyst til at ligge på en sofa og slappe af og spise og bare have graviditetskvalme i fred og ro.
Jeps, du læste rigtigt. Jeg er gravid! 14 uger henne og lykkelig! Kvalmen (ikke morgenkvalme, men heldagskvalme) er ved at aftage...tror jeg nok...Heldigvis kun få samtaler med "ulrik" i den store telefon...
Jeg havde glemt, hvor hæsligt gravi-kvalme er. Kæft det er hæsligt!! Men denne gang giver kvalmen lidt mere mening end under sidste graviditet. Nu ved jeg, at det VIRKELIG er det hele (og meget mere til) værd.
Nu er jeg bare glad, lettet og afslappet. Jeg er nyuddannet og gravid - kan det blive meget bedre? Lige nu  stornyder begge dele
Jeg er sgu stolt af, at jeg har kunne klare kvalme, opgaveskrivning, eksamen, arbejde, selvstændighedsfase-barn og alt det andet samtidig. Det var ikke let, men jeg gjorde det, og hvis jeg selv skal sige det, så gjorde jeg det godt.

Kreativiteten har holdt pause. Studie og kvalme har snuppet overskuddet, men nu kribler det i fingrene igen - skønt!

Nedenfor viser jeg en masse billeder, der gør mig glad.
Eksamensblomster
Jordbær med fløde - Uhm!
Skumfidusen i maven
Is - Uhm!
Strikketøj
Min seje, modige 2-årige vingummibamse-datter
Træt kat

søndag den 10. juni 2012

Jeg er her stadig :-)

En meget lang blogpause lakker snart mod enden. Jeg vender snart tilbage, og så fortæller jeg lidt om, hvad jeg har fordrevet tiden med i min meget lange blogpause.
På trods af min blog-stilhed er der kommet en masse nye læsere til, og Søhesten har nu over 800 (!!) læsere. Vildt! Jeg er superglad og beæret over, at så mange ønsker at følge med herinde. Det er virkelig skønt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...