søndag den 31. oktober 2010

Ubegribelig luksus


Der er sket et vendepunkt i vores tilværelse her i det lille hjem! Kæresten og jeg har boet under samme tag i nu 6 år. Sidste år fik vi fjernsyn for første gang, og i dag kan vi tjekke OPVASKEMASKINE af på listen over ubegribelig luksus i vores liv! Vi har altid sukket efter sådan et monstrum, men har aldrig haft pladsen - før nu!! Den er lige blevet sat til, den virker og er i gang med første opvask!! J-U-B-I!!!
Badeværelset er nu så færdigt, at vi har flyttet vaskemaskine og tørretumbler derind (de stod i køkkenet før). Jeg glæder mig forresten til at vise, hvor fint badeværelset er blevet, men det varer altså lidt endnu, for de sidste små detaljer skal være på plads inden. 

Kæresten synes forøvrigt stadig fjernsyn er overflødigt, men en skabs-tv-narkoman som jeg synes nu, det er meget rart med lidt tomgang foran kukkassen i ny og næ.

Nyd den sidste lille bid søndag.
Tro det eller ej, men jeg glæder mig vildt til at tage ud af opvaskeren!!!!

Hvalpe Heaven

Det var virkelig en hyggelig dag i går! Trængte i den grad til et gensyn med mine skønne veninder.
Den lille vingummi fik feber i går morges, så jeg havde det lidt skidt med at tage afsted, men hendes far klarede heldigvis pasningen uden problemer.
Jeg var i Vestjylland, helt derude hvor kragerne knap orker at flyve ud!!!
Min veninde blev tilsyneladende glad for Liberty fuglene, hvilket jo klart var et plus.
Hun har en helt utrolig sød, kærlig og velopdragen, brun labrador.
Ex: Hun siger bare lige "på plads", og så står den ved hendes side i løbet af 2 sek. Imponerende!
Denne hund har haft besøg af en golden retriever, og se lige hvad der kom ud af det!!
7 stk 2 uger gamle hvalpe i alt. 3 brune og 4 gyldne! Her er to små uimodståelige små basser, der tager en lille middagslur.
De var så søde!! Det var næsten ikke til at klare. Hvis det ikke var fordi, det slet ikke passer ind i vores tilværelse lige nu, så havde jeg snuppet en med hjem ;-)
De koster 1500,- stykket. Så hvis du kender nogle virkelig søde mennesker med TID, PLADS og OVERSKUD til sådan en lille sag, så kan jeg sige det videre ;-) ;-)  

lørdag den 30. oktober 2010

Julefugle i Liberty



Jeg skal til "halvårstræf" med en lille flok veninder i dag. Glæder mig så meget! Vi har alle gang i studier, børn eller opstart af karriere, så vi ses alt for sjældent.
Jeg har kreeret disse små fugle til værtinden.
Hvis du ikke kender dem, så er de altså vildt lette at lave, og mønsteret findes HER.
Og forresten, hvor er jeg dog glad for den symaskine, jeg fik i slutningen af august (i anledning af the big 3 0 )!!

fredag den 29. oktober 2010

En Sø-Shop - Bytte - sælge sted


Dette er en lille reklame.
Først lige et lille kig tilbage i tiden: Engang havde jeg en blogshop, der hed "Søhesten sælger ud". Den brugte jeg ikke nok, så den slettede jeg. Så fik jeg "En Søhest Blogshop". Den kom jeg til at gøre et eller andet underligt med, så jeg havde to baggrunde der lappede ind over hinanden, og som jeg ikke ku fjerne.
Jojo, der er styr på sagerne - *smiley som har totalt tjek på sagerne NOT*
NU kan jeg præsentere "En Sø-Shop". Her viser jeg nogle sager, jeg gerne vil af med. Du kan dermed vælge at købe tingen, eller du kan foreslå et lille byt.
Kig indenfor :-)

torsdag den 28. oktober 2010

Mumi pudebetræk - nu vist ordentligt frem


I mit sidste indlæg viste jeg dagens loppescoop. Bla. var der et lille glimt af disse voksenpudebetræk. Flere har kommenteret dem, så nu vil jeg da lige vise dem ordentlig frem.
Jeg synes Mumi er så sød og fin, men jeg er ikke super-fan, altså jeg samler ikke på Mumi, så jeg vidste slet ikke at jeg gjorde mig et lille scoop :-)
Overvejer at sælge dem (måske bytte, men helst sælge, for jeg har så meget stof liggende i forvejen)...men altså jeg overvejer bare... ;-)

Lopper og tøsebukser



I dag var jeg en tur i et par genbrugsbutikker i Randers og fandt en masse fint retrosengetøj, et hjertefad og en hagesmæk, som en frivillig i genbrugsen havde kreeret. Derefter skulle Vingummien ha et par tøsebukser. Fandt et par fra Krutter med 25% Rabat.

lørdag den 23. oktober 2010

Hyggeaften med lang splat-kat og strik


Kæresten skriver opgave, katten har gjort sig meget lang og jeg strikker.Hulkrus-trøjen har holdt travlheds-pause, men nu er jeg klar igen. Ærme nr. 1 er på pindene.
Jeg har anskaffet mig bladet alle i blogland snakker om for tiden, og synes det er så fedt at se, hvordan nogle dygtige bloginder er nået ud i det anerkendte magasin! Fedt!
Er desuden meget begejstret for alle de mange gode ideer, det vrimler med i denne måneds nummer.
Hyg jer derude!

fredag den 22. oktober 2010

Vinterstemning ved vinduet

Nyt blik


Fandt det i Rema 100 og synes disse egner sig særdeles fremragende til mine kreasager!

torsdag den 21. oktober 2010

Kreabog-kup


Tak for alle de søde kommentarer til sidste indlæg med billedet af verdens ynkeligste og nuttede vingummi. Alle de mange ønsker om god bedring har vist hjulpet, hun friskede i hvert fald en smule op her til aften. Hendes øjne løb dog konstant i vand hele dagen.Vi håber ikke, det er øjenbetændelse! Nu sover hun sødt, fyldt med saltvand i næsen og Mentholatum på brystet. Vi håber det bedste for i morgen :)

I går fik vi tid til at smutte i yndlings genbrugsen i nabobyen. Der fandt jeg en masse gode, gamle kreabøger!
Bo Bedres - Børnenes Idébog
Gave-bogen - Æsker og indpakning
Form i Ler
"Påsketing"
Eva's Broderibog
Lis Paludans - "Broderier for alle" (som jeg har søgt LÆNGE)
JUBI!!

Bonus Info - Jeg fandt ud af hvor børnetøjs-mærket Ej Sikke Lej har deres ugle-logo fra: Diagramsiderne i Eva's Broderibog.

Lille pus!


Al travlhed er sat på stand by, for nu skal der passes og plejes!

tirsdag den 19. oktober 2010

Lego Gadekunst


Nogle virkelig fine detaljer jeg opdagede i går i Volden, Latinerkvarteret i Århus. Det kunne meget vel være Jan Vormann, der har været på spil. Genialt, virkelig morsomt og vildt oplagt, nu når jeg om en uge skal undervise en 5. klasse i natur- og gadekunst!

Fødselsdags weekend


Selvom Edith har været 1 år siden d. 25/9, så fik vi først fejret det for alvor i weekenden. Big time! Både lørdag og søndag. Sikke en omgang, men hvor var det hyggeligt!

torsdag den 14. oktober 2010

Lidt til samlingen fra yndlingsbutikken


Efter et tiltrængt cafebesøg i selskab med et skønt menneske, drønede vi i Box de Lux. Vi "synkronshoppede" og købte begge øreringe og tørklæder (dog ikke de samme ørering/tørklæder. Det ville næsten være for meget ;-). Et skønt tørklæde og fugleøreringe (har en svaghed for fugle) blev det til.

Hæklede greb igen - nu som overspringshandling :-)


Så er jeg i gang igen, men det går lidt langsom, for tiden burde jeg egentlig bruge på alt det andet vigtige skolehalløj.

søndag den 10. oktober 2010

Glimt fra børneværelset og farvekode


Det er ved at være et godt stykke tid siden, vi delte vores stue i to, så Edith kunne få sit eget værelse, men jeg har endnu ikke vist det herinde på ægte søhestemaner. Nu synes jeg, det er på tide at vise et par glimt.
Hjørneskabet er malet samme farve som min kommode med hæklede greb (farvekode s0520-g30y). Jeg ville gerne pryde skabet med svampegreb, men det må vente til en anden gang.
Læg mærke til flagranken, som jeg vandt engang for længe siden i en af Vintage Hausfraus skønne give aways.

DIY Super-let-at-lave Mobilpung

Min håndarbejdslærer på seminariet har lært mig verdens letteste måde at kreere en mobilpung på.
Måden er så let, at selv skolebørn kan finde ud af det ;-)
I håndarbejdsundervisningen kan man bruge et projekt som dette som erstatning for den klassiske og måske lidt kedelige symaskine-kørekort-prøve. Ved at lave denne pung bestemmer børnene selv designprocessen og de får lært at skifte tråd og sy med forskellige typer søm, og så får de et flot produkt med hjem. Win-win situation!


Fremgangsmåde:
- Læg din mobil på noget skind/kunstskind (her kunstskind). Fold dette om mobilos og klip så der 2-3 cm ekstra til sømrum i bunden og i den ene side og så der er 5-6 cm til klappen, der skal kunne lukke pungen foroven. Dette kan godt tages på øjemål.
- Frem med symaskinen. Frisyning på skindet. Brug minimum forskellige farver tråd og lige så mange forskellige slags maskin-søm. Jo mere tilfældigt der sys jo bedre.



- Klip en firkant af i et af hjørnerne. Den del der ikke er klippet af bruges som klap, så man kan lukke pungen.
- Den afklippede firkant sys på den del af stoffet der vil blive pungens bagside, så man kan sætte mobilpungen fast i sit bælte, på en snor mm.



- Pungen sys sammen så sømmet ligger i den ene side.
- Afslut med at sætte knap i eller måske velkro.

lørdag den 9. oktober 2010

Lidt lækkert fra London...baby!


Så fik jeg langt om længe styr på det med billederne.
Jeg får ikke blogget så meget, jeg gerne vil, og sådan vil det nok være i perioder for mit vedkommende. Lige nu er det uddannelsen, Edith Vingummi og (vores næsten HELT færdige!) badeværelse, der tager meget af min tid. For en uge siden kom jeg hjem fra en vellykket studietur til London. Det var meget underligt, at være væk fra familien i 4 nætter, men jeg havde besluttet, at jeg ville nyde det, og det gjorde jeg så. Men det var godt nok helt utrolig rart at komme hjem igen!
Der kommer flere billeder fra den dejlige dejlige by. Her er først lidt at blive i godt humør over: Tøjdyr fra Camden Market, små spyd med jordbær og mini-doughnuts, som bliver overhældt af chokolade fra chokolade-fontænen (Naaam!), og på sidste billede ses nogle smukke, lækre cupcakes!
God lørdag derude!!

fredag den 8. oktober 2010

Billedproblemer - snart tilbage

Jeg kommer snart tilbage med billeder fra London og en lille DIY, men jeg venter på at mit billedlager bliver opgraderet. Vi ses snart igen :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...