søndag den 26. september 2010

London baby!


I morgen drøner jeg med Ryan til London på studietur i 5 dage!
Har en meget underlig fornemmelse i kroppen, for jeg glæder mig helt vildt, og så er jeg også temmelig nervøs ved tanken om at undvære de to dejligste mennesker i mit liv i hele 4 nætter!! Jens og Vingum bliver hjemme. Heldigvis venter der et travlt program, så jeg satser på at blive afledt en hel masse.
Jeg har besluttet mig for at nyde turen og alenetiden så meget jeg kan.
En ting er sikkert - det bliver fedt at se London igen!! Billedet tog jeg, sidst jeg var i London i 2008.

Tak for alle de søde fødselsdagshilsner!
Edith havde en god fødselsdag i går, lige indtil kl. 20, hvor hun fik feber (typisk det skal ske, når hun bliver passet af bedsteforældrene!). Jens tog hjem fra den fest, vi var til og tog den hårde nat med Edith (søde, søde ham!!). Jeg sov hos mine forældre og samlede kræfter til i dag, hvor jeg skulle nå en heeel masse. Nu er det hele næsten nået, og Edith har det bedre. Hun sover i hvert fald sødt. Det er ikke rart at tage fra en snottet, lille pige, men hendes søde far siger, han har det fint med det, så må jeg prøve også at ha det.

Vi "ses" nok om en lille uges tid.
Ha det godt så længe :)

lørdag den 25. september 2010

For et år siden...

...fødte jeg hende her!! Sikke en masse minder om forventninger, graviditet og fødsel, det bringer frem.
Nu er hun en meget stor pige!! Edith Marie (hendes fulde navn) kan sige maaa (mor), daaa (far), åw (hov), aj (hej), auuu (miau), uh uh (vuf vuf) og gang gang (kuk kuk)!! Meget stor pige, som fik en gåvogn fra sine forældre, tilsyneladende et hit - især papiret.
Her tyder det på godt vejr i dag, og det er der ikke noget at sige til, for Edith har være SÅ SØD!!
I aften skal vi voksne til 50 års fødselsdag uden børn, så Edith skal passes hos farmor og farfar. Det gør lidt ondt, men Edith synes helt sikkert det er helt fint.
Mandag drager jeg 5 dage på studietur til London. HELT ALENE! Det bliver ufattelig underligt at undvære min store pige!
God weekend derude!

torsdag den 23. september 2010

Klodser med puslespil



Sådan nogle havde jeg også, da jeg var barn, så kunne slet ikke lade vær med at købe dem i genner'en til Edith den anden dag! Jeg bygger, hun vælter - teamwork eller...?

onsdag den 22. september 2010

Inspiration fra de gode gamle dage


Her bliver I lige bombaderet med smukke, gamle billeder fra min nye, gamle strikkebog, som jeg er meget glad for. På det seneste har jeg været heldig at finde en masse fine gamle håndarbejdsbøger i de lokale genbrugsbutikker. Mon ikke der dukker flere fine billeder op her på bloggen.
Denne strikkebog, "Den Ny Strikkebog" af Esther Bondesen (fra Illustrationsforlaget), er så fin! Fyldt med skønne gamle billeder af smuk strik, og så er der oven i købet lige så mange opskrifter og flere til. Jeg kan desværre ikke se hvornår bogen er fra og Google kan vist ikke hjælpe. Er der nogen der ved det?
Vanterne øverst kunne jeg rigtig godt tænke mig at få på pindene, så de kommer i to-do bunken sammen med de mange, mange andre to-do-sager :) De fleste andre opskrifter er lige tålmodighedskrævende nok, men til gengæld ultrainspirerende
Her viser jeg jer bare nogle få billeder. Og meget af det er jo hotteste mode i dag :-)

Vingummi-love a la Kolorista


For nogle dage modtog vingummibamsen og jeg en skøn håndstrikket cardigan og den lækreste, originale Nieland top, som var et loppefund fra betænksomme Kolorista. Jeg har ikke haft tid til at vise det før nu, men se lige hvor fint! Det passer Vingummien perfekt! Det var lidt svært at få et godt billede, men det lykkedes da næsten!
Endnu engang mange tak, Lisbeth!!

Håber I har det godt derude i Blogland. Det bliver ikke til mange kommentarer fra min side i denne tid, men jeg følger med, kan I tro ;)

Jeg efterlyser forresten de eftertragtede, sjældne "ekstra timer i døgnet" og kronisk friskhed (gerne på dåse, men flaske er også ok), så hvis nogen støder på dette feks på et loppemarked, vil i så ikke nok købe det for mig?? Jeg skal nok betale porto og alt muligt ;-) ;-)

onsdag den 15. september 2010

En lille søhest


Købt i netto sammen med 5 andre badedyr for ca. 40 kroner. Vingummibamsen gik næsten i plaske-ekstase!!

søndag den 12. september 2010

Ønsketænkning eller kan I også se det??


Billedet til venstre er af mig fra engang i de spæde 80'ere, billedet til højre er Edith Vingummibamse taget tidligere i dag. Jeg syens selv, vi ligner hinanden, men er det ønsketænkning??
Om ikke andet så smelter jeg, når jeg kigger på Ediths lille glade ansigt! Om 13 dage bliver hun 1 helt år!!!!

lørdag den 11. september 2010

Kolorista reddede min dag!


Dagen i dag har været en grå møgdag! Vingummien og jeg skulle ha været på besøg hos mine forældre i dag i deres sommerhus i Grenå, OG jeg havde en "blind date" med Kolorista på et lokalt loppemarked!!! Med sommerfugle i maven drog jeg afsted med vingummi i autostolen, men så på vej til Grenå ringede mine forældre og aflyste aftalen (neeej!), fordi min mor var blevet syg og havde ikke havde sovet det meste af natten (den stakkel). Øv at min mor er syg, øv at vi skulle vende om efter ½ time i bilen, øv at jeg ikke skulle på loppemarked og KÆMPE ØV, at jeg ikke ville møde Kolorista (I ved hende som står bag en af bloglands skønneste blogs!). Jeg meldte med tungt hjerte afbud  til kolorista og havde så en ellers en møg-dårlig røv-dag!! Det vil sige, at det havde jeg, lige indtil jeg for kort tid siden så dette indlæg! Så blev en søhest lige rørt!! Hvor skøn og betænksom kan man lige være!?! Tak Kolorista!!     

lørdag den 4. september 2010

En Søhest i nyt outfit

Kære Bloginder.
Søhesten er blevet lavet om.
Hvad synes I om det nye?? Det ville være skønt, om I ville komme med jeres ærlige mening.
Burde jeg gøre noget anderledes?
Og kan I stadig følge med som faste læsere nu, når jeg har skiftet adresse??

Opdatering: Nu har jeg vist fjumret færdig. Blogadressen forbliver den samme som altid (trinesoehest.blogspot.com). Det andet er for bøvlet. Tak for hjælpen og tilbagemeldingerne :)

Og tja, så fik jeg prøvet mulighederne lidt af ;)

fredag den 3. september 2010

Tilbage som pebermø



Der har været lidt småstille her på Søhesten.
Beklager folkens, men en lang og skøn barsel er slut og hverdagen er begyndt for min lille familie, og det tog lige blog-pusten fra mig.
Jeg har haft studie-travlt, jeg har rundet et skarpt hjørne (som dog føltes så blødt;), og jeg har været igennem en gang influenza (smittet af vingummibamsen). Nå ja, og vores badeværelse er stadig under renovation, men der er en helt anden historie.

Og ja, du hørte rigtigt, der skulle rundes et hjørne. Det klarede jeg lige i lørdags. 30 år gammel!
Det blev ikke til en stor fest i denne omgang, det må vente, men en uforglemmelig dag blev det alligevel.
Edith lagde dog ud med at blive syg natten til lørdag. Det er første gang, hun har været sådan rigtig feber-syg, så det blev ikke til meget søvn, men nok til at vi kunne stå ufriske og glade op og tage hjem til mine forældre til brunch med dejlig deltagelse af min bror og co. Sørme om de ikke havde inviteret mine bedsteforældre også, uden jeg vidste det. Det var så GODT!!!
Jeg fik nogle helt utrolige (!!!) gaver: ansigtsbehandling, guldøreringe, penge, en splinter ny symaskine(en vanvittig vidunderlig Husqvarna!!!) og en kæreste-surprise-dag!!! Hvor vildt! Nøj, hvor var det stort!!! Så overvældende :)
Syge, lille vingummi skulle passes af sine søde bedsteforældre, mens Jens og jeg drog til festugestemning i Århus. Han forærede mig en tur i teateret til "Bob Dylan" teaterkoncert!! Det var fantastisk!! Sikke en oplevelse! Så inspirerende og smukt!!
Bagefter havde han bestilt bord på Sct. Oluf i Mejlgade - mit favoritsted. UHM!!! Det blev til dybe samtaler, kærestetid og en lillebitte glad fjer i øret ;)
Edith havde været ualmindelig snottet, men rigtig glad, mens vi var væk, så det var ikke helt slemt.
Så skønt det var at fylde år!!
Sikke en dag!!

Vi ses snart igen :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...