lørdag den 15. maj 2010

Snurretop


Her i byen har vi en fantastisk butik. Det er egentlig en boghandel, men ud over bøger sælger de også nips, køkkengrej, isenkram, legetøj, duge, chokolade, togbiletter, og så rummer de også posthuset. Der er fyldt med små skatte alle steder. Jeg elsker at gå på opdagelse i boghandlen. Sådanne butikker findes altså kun her i provinsen og hurra for det :-) Sidst fandt jeg denne skønne snurretop. Vingummien synes den er fantastisk.
Apropos vores vingummividunder - 7½ måned gammel, hun har nu 4 tænder (!!!), som er dukket op helt uden feber, skrig og skrål. Jeg krydser virkelig, VIRKELIG fingre for, at det bliver ved sådan!!!!! Har hørt så mange skrækhistorier. Hun har dog været en smule gnaven ved måltider og sengetid i et par dage, før bisserne er brudt frem. Men det kan vi sagtens leve med.
Hun er altså en stor pige efterhånden, hun bider i alt og siger BA-BA-BA-BA-BA-BA-BA! Tænk sig om få måneder, kan det være, hun GÅR rundt her i vores lille hus!

7 kommentarer:

 1. Det er slet ikke til at følge med - det går så hurtigt det første år. Mit barnebarn fylder et år på fredag - det er ikke til at fatte. Ind imellem ville det være dejligt, hvis tiden ikke løb helt så hurtigt!
  Det er et dejligt billede af din datter :-)

  Randi

  SvarSlet
 2. Det lyder som en hyggelig lille biks, den boghandel :) Jeg kan tydeligt huske en snurretop fra min barndom, dejligt legetøj!

  SvarSlet
 3. Randi - nej, det er da slet ikke til at følge med!! Folk sagde godt nok i begyndelsen at det ville gå hurtigt, hvor jeg bare tænkte "jaja, rolig nu", men hold da op hvor de har ret!!!

  Julia - den er virkelig hyggelig, boghandlen. Tror den er det lidt ufrivilligt, men det gør det egentlig bare endnu bedre. Tror også jeg havde sådan en top som barn. Nostalgi!

  SvarSlet
 4. Nej hvor er den fin, men hvad er det dog for et lækkert tæppe man lige aner? :o)

  SvarSlet
 5. Tæppet er fra House Doctor og der er rundt og lækkert :-) Skrev lidt om det da jeg købte det: http://trinesoehest.blogspot.com/2010/03/stor-mngde-guf-og-svar-til-skn-blog.html

  :-)

  SvarSlet
 6. Hej Trine.
  Åh åh skønt billede af en noget facineret Edith :o) Hvor er hun sød :o) Og hvor lyder "bondebiksen" fantastisk, måske den er et besøg værd en dag :o))
  Tillykke med bisserne, hvor er det dejligt for Edith og ikke mindst hendes forældre, at de er kommet så "lydløst". Det glæder mig godt nok på jeres vegne. Vi gruer allerede for hvornår næste tandhelved melder sig her i huset :o( Åh hvor blir de altså store de små-store piger..... Kunne man da bare fryse et øjeblik og "tænde" for det gang efter gang efter gang. Forsat dejlig weekend til jer tre.
  Lunde

  SvarSlet
 7. Lunde - Ja , hvor ville jeg gerne lige "tænde" for dengang Edith var helt lille minibaby! Hvorfor er der ingen der har opfundet det!?!
  Øv med tandhelvede. Vi krydser virkelig også fingre for at det bliver ved med at være stille og roligt med de bisser.
  Også knaldgo ugeslutning til jer 3. Knus

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...