torsdag den 27. maj 2010

Pynt til nyt Vingummiværelse


Min kære handy-kæreste har sat en væg med dør op midt i vores stue. Bag døren skal Vingummien holde til i fremtiden. Småt men godt! Dermed no more baby in the soveværelse(juhu). Jeg har været på Trendsales og fandt lidt labre tøse-Rice-sager til det nye rum. Det bliver godt - rigtig godt!

Desuden har jeg kun væmmelse tilovers for det misbrug af blog-billeder, der har fundet sted, og noget tyder på jeg ikke heeeelt er den eneste, der har brækfornemmelser. Vi ved jo alle sammen, at når man lægger billeder på nettet, kan de misbruges, men sådan noget sker jo ikke (der burde jo ikke findes mennesker, der keder sig nok/er syge nok)...NOT!! Så blev vi klogere - meget klogere!!
Et kæmpe rap over nallerne til hele det godtroende blogland. Av for fanden!!!!!
Øv øv og atter øv!!


Emneskift:
Jeg har fået en award, eller det vil sige, jeg har fået to. Tak til giverne :-) Skal nok gøre det "rigtigt", men først efter weekenden.

7 kommentarer:

 1. Ha ha, hvor er den sjov den flodhest. Er det virkelig rice der laver sådan noget? Tænk, det vidste jeg slet ikke. Dejligt med værelse til vingummien, tillykke med det :)

  SvarSlet
 2. Fine sager, er vild med trofæet:-) Gad vide om det laves i "drengefarver"!?

  SvarSlet
 3. Ja, kunne slet heller ikke stå for flodhesten, som egentlig er et nasehorn, Julia. Haha!!
  Sælgeren var meget meget sød. Hun har sikkert ikke noget imod jeg linker til drenge-trofæet hun har til salg:
  http://www.trendsales.dk/annoncer/rice-deko-naesehorn/17444589?forum=372&road=&search=;u=387024;&sort=ID%20DESC&status=2

  SvarSlet
 4. Jeg skrev nAsehorn, men det er naturligvis nÆsehorn, der skulle stå ;-)

  SvarSlet
 5. HA ha ha, selvføljgelig er det et næsehorn...Ved ikke lieg hvor flodhest kom fra :P

  SvarSlet
 6. Og ved ikke lige hvorfor jeg tilsyneladende ikke kan stave ordentligt...eller jo, det ved jeg godt. Har en baby på armen.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...