tirsdag den 25. maj 2010

Hordan ku jeg dog glemme??


Dette billede fandt jeg en en genbrugsbutik for længe, længe siden. Inden for 1½ år er vi flyttet to gange, og så har vi jo fået vores Vingummi :-) Lidt kaotisk. Vi har en masse sager til at stå opbevaret i et skur. Vores hus er ikke så stort, så det er (DESVÆRRE) ikke alt, vi har plads til. Og når ting sådan står gemt væk, så kan man jo godt glemme hvad man ejer, og tænk at jeg havde glemt alt om dette billede!! Hvordan kan rådyrs-nutte-kitch gå i glemmebogen??
Nu er det støvet af, og så skal jeg bare lige finde en god plads. Vi har lige delt vores stue i to, så Vingummibamsen kan få sit helt eget værelse. Mon det skal være derinde??
Kæresten er ikke helt vild med det, eller det var han ikke da jeg købte det. Det var lidt for tøset...og ja, han har vist lidt ret. Kun lidt...
Der er også lige lige et billede af Vingummien, der får en flyvetur og en lille buket af havens blomster. Hun bliver 8 måneder i dag. Det slog mig lige! 8 måneder...Shit! Jeg kan stadig få et chok ved tanken om at jeg, JEG, er mor! MOR? MIG??
Nååååhhja

9 kommentarer:

 1. Hejsa
  kender alt for godt, når realiteten får taget i en. MOR? MOR?? MOAR??? Jamen jeg er jo kun 22 år ;)
  Skønt kitch billede :)

  SvarSlet
 2. Godt at der er andre der har det som mig. Hvornår mon jeg fatter at jeg er blevet mor?? Sker det nogensinde?? :-)

  SvarSlet
 3. Griner lidt over billedet af Edith. Strategisk velplaceret buket - de dækker helt for J's mega-giga-enorme højtalere. Noget for noget, han har højtalerne og du skal helt klart have en æresplads til maleriet ;-)

  SvarSlet
 4. Åh ja, de kjære højtalere! Tro det eller ej, men jeg ser dem (næsten) ikke mere. Disse er heldigvis bare på visit, og ryger snart ud igen. Pyha!!
  Det bliver spændende, hvad der sker med højtalerne, når Edith (sikkert snart) begynder at kravle. Små pilfingre alle vegne :-)
  Herhjemme kører vi efter noget for noget princippet. Jens får sine højtalere, og så har jeg retten til at indrette resten af huset (med måde naturligvis, jf. bambi-billedet ovenfor). Jeg har også fået lov til at "pimpe" et par højtalere, hvis jeg får lyst, så de bliver til at holde ud at se på. Det bliver godt!!

  SvarSlet
 5. Jeg tror altid, i hvert fald jeg vil undres lidt indimellem over, at mit afkom er MIT, altså en del af mig :) I de første år havde jeg det faktisk som om, jeg var hans storesøster og ikke hans mor :D

  SvarSlet
 6. tillykke med de 8 mdr.! tror godt jeg kan sætte mig ind i hvor underligt det må være - tanken om at være mor : ) hun ser skøn ud!!

  SvarSlet
 7. Du er ikke den eneste som har det lidt underligt ved tanken om at man nu er nogen mor! vildt, ikk!?

  Jeg har tildelt dig en award. Se min blog. =)

  SvarSlet
 8. Jeg elsker dit fine billede, og det er da slet ikke tøset ;O)

  SvarSlet
 9. Kæresten har igen nævnt, at han synes billedet er "grimt" - fy!!
  Godt at der er andre, der kan forstå mine er-jeg-mor-altså-MIG-tanker :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...